Τάσος Παλαντζίδης: «Ο οποιοσδήποτε Φιλιππίδης έχει αποκεφαλιστεί καλλιτεχνικά»

Παλαντζίδης Φιλιππίδης

"Μόνο σε δύο παραστάσεις δουλέψαμε μαζί και δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι συγκεκριμένο, αλλά μία υποψία υπήρχε", δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός.

Την άποψή του για την προβολή των επαναλήψεων των σειρών στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέφρασε ο Τάσος Παλαντζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, παίρνει θέση στο ζήτημα που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τον χώρο του Θεάτρου.

«Οι σειρές σαφώς και θα πρέπει να παίζονται. Για μένα καλλιτεχνικά έτσι κι αλλιώς ο Φιλιππίδης έχει τιμωρηθεί. Δεν ξέρω και αν ο ίδιος έχει τη διάθεση να βγει να παίξει, γιατί ο οποιοσδήποτε Φιλιππίδης έχει αποκεφαλιστεί καλλιτεχνικά», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Τάσος Παλαντζίδης.

«Υπήρχαν και χειρότερα από τον Φιλιππίδη, όπως ακούσαμε. Ευτυχώς ο κόσμος το καταλαβαίνει και είναι αυστηρός. Οι σειρές πάντως πρέπει να παίζονται. Για παράδειγμα, ο «Μπακαλόγατος» είναι μία ταινία που πρέπει να διδάσκεται σε σχολές. Αν ένας από αυτούς τους ηθοποιούς είχε μία τέτοια συμπεριφορά και μαθευόταν μετά, έπρεπε να πετάξουμε την ταινία στον κάλαθο των αχρήστων;», τονίζει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

Σοκαριστήκατε με όσα καταγγέλθηκαν;

Από αυτούς που βγήκαν στην επιφάνεια, δεν είχα καμία προσωπική ενημέρωση. Με τον Φιλιππίδη μόνο σε δύο παραστάσεις δουλέψαμε μαζί και δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι συγκεκριμένο, αλλά μία υποψία υπήρχε.