Τάσος Ιορδανίδης: «Πολλοί εξεπλάγησαν με την παρουσίαση της εκπομπής, όπως και γω ο ίδιος»

Τάσος Ιορδανίδης

"Αγάπησα πολύ τον νέο ρόλο του οικοδεσπότη αυτής της εκπομπής" παραδέχεται ο Τάσος Ιορδανίδης.

Με αφορμή την τηλεοπτική και θεατρική του παρουσία την φετινή σεζόν, ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε συνέντευξη μαζί με την σύζυγο του, Θάλεια Ματίκα στο ένθετο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ.

Πως αποφάσισες να πεις το «ναι» σε μια κοινωνική εκπομπή σαν τους «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ και να κρατήσεις τα ηνία της παρουσίασης σε μια ειδική παραγωγή στη δημόσια τηλεόραση;

Οι «Μπαμπα-δες» είναι μια πολύ γλυκιά εκπομπή, που μιλάει για τα παιδιά μας μέσα από την οπτική του μπαμπά. Ως πατέρας ενός γιου και μιας κόρης, αγάπησα πολύ τον νέο ρόλο του οικοδεσπότη αυτής της εκπομπής. Για μένα, άλλωστε, ο ρόλος του μπαμπά είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή μου. Τον χαίρομαι και τον αγαπώ πολύ. Πολλοί εξεπλάγησαν, όπως και γω ο ίδιος, με την παρουσίαση της εκπομπής.

Και όμως, το κάνω με πολλή χαρά. Η μεγάλη μου αγωνία είναι πως θα μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου, να τα καμαρώσω και να θυμούνται με αγάπη τον μπαμπά τους. Επιβάλλεται οι μπαμπάδες σήμερα να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, να είναι τρυφεροί, να τα επιβραβεύουν, ακόμη και να δακρύζουν μπροστά τους. Παλιά οι μπαμπάδες μας είχαν διαφορετικές συμπεριφορές. Πιο μετρημένες. Εποικοδομητικές και αυτές, αλλά διαφορετικές.