Τάσος Ιορδανίδης: «Με έχει πάρει και με έχει σηκώσει»

Τάσος Ιορδανίδης

"Δεν ξέρω κι αν υπάρχει emoji μούτζας να μου το δώσω" ομολογεί ο Τάσος Ιορδανίδης.

Θύμα του κορονοϊού έπεσε ο Τάσος Ιορδανίδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα social media, το βράδυ της Κυριακής. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του MEGA, «Γη της Ελιάς» γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του και μοιράστηκε όσα νιώθει τις τελευταίες ώρες με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τάσος Ιορδανίδης δεν έκρυψε το άγχος που αισθάνεται για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τηλεοπτικές και θεατρικές, που αναγκαστικά θα παγώσει για λίγες μέρες.

«Έλεγα ότι δεν με πιάνει – Δεν ξέρω κι αν υπάρχει emoji μούτζας να μου το δώσω. Όχι, απλώς μ’ έχει πιάσει αλλά μ’ έχει πάρει και μ’ έχει σηκώσει. Και μέσα σε όλα τα συμπτώματα (πολύ εκνευριστική έως και τρομακτική η απώλεια της γεύσης) να σε πνίγει και το άγχος για γρήγορη ανάρρωση για τις υποχρεώσεις που μένουν πίσω».

«Όσο για την απομόνωση… Δεν παλεύεται! Προφυλαχθείτε, για να περάσετε καλά τις γιορτές σας. Ο covid19 είναι ακόμα εδώ κι ας μπαίνουμε σε λίγο στο 23» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tasos Iordanidis (@tasos.iordanidis_)

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, θα ευχηθούμε, στον ηθοποιό!