Τάσος Ιορδανίδης «Δεν ήθελα να πηγαίνω στο θέατρο, περίμενα στωικά να ολοκληρωθεί αυτή η συνθήκη»

Τάσος Ιορδανίδης

"Σε τέτοιες καταστάσεις, κλείνομαι στον εαυτό μου και περιμένω να τελειώσει η... κλεψύδρα" εξομολογείται ο Τάσος Ιορδανίδης.

Με αφορμή την διπλή τηλεοπτική του παρουσία, στη «Γη της ελιάς» του MEGA και τους «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ, ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στις αλήθειες που βρίσκει σε κάθε του ρόλο όσο και στη διαχείριση μιας δύσκολης συνεργασίας στο παρελθόν.

Είσαι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, παρουσιαστής… Τι σημαίνει για σένα η κάθε ιδιότητα;

Η κάθε ιδιότητα αποτελεί και ένα διαφορετικό κομμάτι του εαυτού μου. Όλα αυτά μαζί είναι η εξερεύνηση και η προσπάθεια του να ανακαλύπτω κάθε φορά το κέντρο μου, το πλαίσιο του συναισθηματικού μου κόσμου και την προσωπική μου αλήθεια. Με ό,τι καταπιάνομαι προσπαθώ να βάζω πάντα μέσα την αλήθεια μου. Σε καμία δουλειά μου δεν έχω κάνει καμία έκπτωση.

Σου έχει συμβεί να βρεθείς σε δύσκολες συνεργασίες;

Ναι, μου έχει συμβεί στο θέατρο και δεν ήθελα να πηγαίνω για δουλειά. Προσπαθώντας να «επιβιώσω» μέσα από τη συγκεκριμένη συνθήκη, κρατούσα τις ισορροπίες και περίμενα στωικά να ολοκληρωθεί, χωρίς να προσβάλλω ποτέ κανέναν. Σε τέτοιες καταστάσεις, κλείνομαι στον εαυτό μου και περιμένω να τελειώσει η… κλεψύδρα.