Τάσος Γιαννόπουλος: «Άλλαξε όλη μου η ζωή… Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ»

Τάσος Γιαννόπουλος

"Τα πρώτα χρόνια δυσκολευόμουν..."

Είναι σεμνός, ευγενικός και λιγομίλητος, με την καλή έννοια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Τάσος Γιαννόπουλος, στην εφημερίδα Secret και στη Μαριάνθη Κουνιά, μίλησε για την τεράστια αγάπη που πήρε από τον κόσμο μέσω της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί».

«Το 2007, όταν με πρότεινε ο Γ. Μπέζος για να παίξω σε αυτό το σίριαλ, ήδη συνεργαζόμασταν στο θέατρο από το 2002. Είχαμε κάνει τρία έργα μαζί, αλλά τηλεόραση δεν είχα κάνει ποτέ. Από τότε άλλαξε όλη μου η ζωή. Όλοι με χαιρετούν στον δρόμο και μου λένε για τις γκριμάτσες και τον τόνο της φωνής μου τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Αλλά τώρα μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω.

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν όταν τα πρώτα χρόνια δυσκολευόμουν να βρω δουλειά. Πήγα σε πολλές οντισιόν και άρχισα σιγά – σιγά να μπαίνω σε ομάδες με συναδέλφους. Έγινα πρώτα γνωστός στον χώρο του θεάτρου και μετά άρχισαν να με εμπιστεύονται οι συνάδελφοί μου. Στην τηλεόραση με έβαλε ο Γ. Μπέζος. Αυτός είναι ο τηλεοπτικός μου “πατέρας”. Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθειά του».