Τάσος Χαλκιάς: «Κάποια στιγμή έγινε μία έκρηξη, βγήκαν πολλές σειρές χωρίς ποιοτικά χαρακτηριστικά»

Τάσος Χαλκιάς

"Ήταν κάτι το ανεξέλεγκτο, Το μέτρο είναι όμως το άριστον", τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και το Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές παραγωγές μυθοπλασίας, που έχουν πάρει τα πάνω τους τα τελευταία χρόνια και έχουν ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας αρκετά ψηλά σε σχέση με το παρελθόν.

«Και στην τηλεόραση είδαμε τελευταία ωραίες δουλειές. Βρέθηκε το καύσιμο, τα λεφτά και απέδωσαν καρποί. Ναι, υπάρχουν καλές τηλεοπτικές δουλειές με ελευθερία έκφρασης. Ωστόσο, κάποια στιγμή έγινε μια έκρηξη και βγήκαν πολλές σειρές χωρίς ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ήταν κάτι το ανεξέλεγκτο», δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς.

«Το μέτρο είναι όμως το άριστον. Εδώ και λίγα χρόνια στη μικρή οθόνη βλέπουμε να γίνονται καλά σίριαλ από εξαίρετους σκηνοθέτες με κινηματογραφική παιδεία, να έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αυτό είναι ελπιδοφόρο», τονίζει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

«Ξέρετε, αν και ξεκίνησα από το Εθνικό Θέατρο, έγινα γνωστός από την τηλεόραση και αυτή την αγάπη που εισέπραξα από το τηλεοπτικό κοινό την εκτιμώ, τη σέβομαι και δεν την ξεχνώ ποτέ. Γι’ αυτό φέτος θα επανέλθω τηλεοπτικά με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», σε έναν ιδιαίτερο ρόλο», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Τάσος Χαλκιάς.