Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω τηλεοπτική κρούση ούτε από παραγωγούς ούτε από σκηνοθέτες»

Τάσος Χαλκιάς

"Είναι συγκινητικό ο κόσμος να θυμάται τον Σάκη τον υδραυλικό" δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών με αφορμή την παράσταση «Βότκα Μολότοφ» που ανεβαίνει στον Ελληνικό Κόσμο. Σε πρώτο πλάνο, δε, ο αγαπημένος μας ηθοποιός έβαλε την τηλεοπτική του απουσία αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί για να βρεθεί στον στίβο της πολιτικής.

Στην τηλεόραση γιατί δεν σας βλέπουμε; Στεναχωριέστε;

Το γιατί δεν το ξέρω. Παρότι γίνονται πολλές δουλειές και υπάρχουν ρόλοι που θα μπορούσαν να με αφορούν, δεν έχω κάποια κρούση ή επικοινωνία ούτε από παραγωγούς ούτε από σκηνοθέτες. Όχι, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα και δεν με στενοχωρεί. Η τηλεόραση μού έδωσε πολλά, πάρα πολλά. Το βασικότερο, την επικοινωνία με το ευρύ κοινό και την ευτυχία της αγάπης του. Γι’ αυτό και μόνο είμαι ευγνώμων. Από εκεί και πέρα, δεν είναι στο χέρι μου να επιβάλω κάτι ούτε και με αφορά.

Έχετε αφήσει ιστορία με τον ρόλο του Σάκη του υδραυλικού.

Είναι φορές που είναι συγκινητικό, παρά τους πολλούς ρόλους που έχω κάνει στην τηλεόραση, ο κόσμος να θυμάται τον Σάκη τον υδραυλικό.

Σας έχουν κάνει πρόταση να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Παλαιότερα, ναι, και για τις δημοτικές και για τις βουλευτικές εκλογές αλλά είπα «όχι» γιατί δεν με ενδιέφερε αυτός ο στίβος. Θέλω να ευχαριστώ τους ανθρώπους και όχι να τους στεναχωρώ. Και όταν είσαι στην πολιτική, μοιραία κάποιους δυσαρεστείς.