Τάνια Μπρεάζου για τη φημολογούμενη σχέση με τον Γιώργο Αμούτζα: «Έχουμε κώδικες επικοινωνίας»

Τάνια Μπρεάζου

"Οι δρόμοι μας με τον Γιώργο συναντήθηκαν σε αυτό το σόου για να διασκεδάσουμε εμείς αλλά και ο κόσμος, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει".

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας έχουν ξεχωρίσει με τις ερμηνείες τους ως ένα από τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια στον φετινό κύκλο του J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο νεαρός ηθοποιός εντυπωσιάζουν με κάθε τους εμφάνιση, λαμβάνοντας αποθεωτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και διεκδικώντας ανοιχτά την πρωτιά στο παιχνίδι.

Ωστόσο, η ιδιαίτερη χημεία και συνεργασία που έχουν για τις ανάγκες του μουσικού show έχουν πυροδοτήσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από coach και… μαθητής, βλέποντας μία πιο προσωπική σχέση ανάμεσά τους. Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας απαντούν σε αυτά τα σενάρια μέσα από την κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά.

«Δεν γνωριζόμασταν πριν από το σόου αλλά είμαι άνθρωπος που πιστεύει πολύ στις ενέργειες. Από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ένιωσα σαν να ήμασταν φίλοι χρόνια», δηλώνει η τραγουδίστρια.

«Μπορώ να του εξομολογηθώ πράγματα που ίσως με προβληματίζουν, έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ, κώδικες επικοινωνίας, στοιχεία που είναι βασικά στις συνεργασίες», τονίζει η Τάνια Μπρεάζου για τον νεαρό ηθοποιό.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που σας θέλουν να είστε ζευγάρι και στη ζωή. Πώς απαντάτε σε αυτά;

«Πού βασίζονται αυτά τα δημοσιεύματα; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», σχολιάζει ο Γιώργος Αμούτζας.

«Συμφωνώ απόλυτα. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για σένα, θα το πει κι ας μην είναι αλήθεια. Οι δρόμοι μας με τον Γιώργο συναντήθηκαν σε αυτό το σόου για να διασκεδάσουμε εμείς αλλά και ο κόσμος, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει», απαντά χαρακτηριστικά η Τάνια Μπρεάζου.