Η Τάμτα στέλνει μήνυμα προσφοράς από τη βιτρίνα του «Κάτι Καλύτερο» στο Attica

Η τραγουδίστρια μπαίνει στη βιτρίνα του «Κάτι Καλύτερο» που δημιούργησε ο ΟΠΑΠ στο πολυκατάστημα Attica στο City Link για να στηρίξει την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων από τον ΟΠΑΠ.

Η αγάπη και η προσφορά για τα παιδιά συνάντησαν τη μόδα στις βιτρίνες του πιο in fashion πολυκαταστήματος, του Attica, στο City Link,  όπου βρέθηκε και η δημοφιλής τραγουδίστρια Τάμτα και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα για «Κάτι Καλύτερο».

Τάμτα

Το σημαντικό έργο ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014, και η εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο», μέσω της οποίας όλοι μπορούν να παίξουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, προβάλλεται την τελευταία εβδομάδα στις βιτρίνες του μεγαλύτερου πολυκαταστήματος της Ελλάδας, Attica the department store, στην οδό Πανεπιστημίου.

Στο «παιχνίδι» μπήκε σήμερα και η Τάμτα. Αιφνιδιάζοντας επισκέπτες και περαστικούς η τραγουδίστρια βρέθηκε ξαφνικά μέσα στην κεντρική βιτρίνα του πολυκαταστήματος για να στηρίξει τα παιδιά. Η τραγουδίστρια, σε ρόλο κούκλας, ήταν αρχικά ακίνητη. Στη συνέχεια όμως «ζωντάνεψε» για να πάρει μέρος στο «Κάτι Καλύτερο», να συμμετάσχει στις τέσσερις δοκιμασίες της εφαρμογής, να βγάλει selfies και να αυξήσει τη συνεισφορά του ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία»  και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Η ψηφιακή οθόνη δίπλα της έδειχνε το συνολικό ποσό προσφοράς, που έχει ξεπεράσει ήδη τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Τάμτα

Με τη βοήθεια όλων η στήριξη στα παιδιά μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη! Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο» στο κινητό σας τηλέφωνο ή tablet,  από το Play Store και το App Store. Επίσης, είναι δυνατή η συμμετοχή μέσω υπολογιστή στο www.katikalytero.gr