Ταμίλα Κουλίεβα για Παγιδευμένους: «Ποτέ δεν αφήνω τους ρόλους μου στη μέση»

Ταμίλα Κουλίεβα

"Υπάρχουν πάρα πολλές συζητήσεις αλλά επίσημα δεν έχουμε κάποια απάντηση" παραδέχεται η Ταμίλα Κουλίεβα.

Στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» συμμετέχει η Ταμίλα Κουλίεβα την φετινή τηλεοπτική σεζόν και ομολογεί πως θα ήθελε να συνεχίσει σε αυτήν και την επόμενη. Ειδικότερα, μιλώντας στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά και τη φημολογία περί συνέχισης ή μη την ερχόμενη σεζόν.

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς;

Πραγματικά στην πορεία γίνονται γεγονότα τα οποία δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ σαν ρόλος αλλά ούτε και ως ηθοποιός. Έρχονται πολλά απρόσμενα, όπως ήταν και η παράνομη σχέση της Υβόννης. Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, ήταν αδύνατον να ξέρω τι γίνεται στο 30ο επεισόδιο! Μάλιστα, έκανα χιούμορ ότι τώρα που ξέρω για την παράνομη σχέση πρέπει να ξαναγυρίσουμε τα επεισόδια από την αρχή γιατί θα έπαιζα διαφορετικά. Οι σεναριογράφοι είναι εντυπωσιακά εφευρετικοί.

Η σειρά στην τουρική βερσιόν έχει και 20 κύκλο. Ξέρετε αν θα συνεχίσετε και την επόμενη σεζόν;

Υπάρχουν πάρα πολλές συζητήσεις για το αν θα πάνε οι δικοί μας «Παγιδευμένοι» για 2η σεζόν, αλλά επίσημα δεν έχουμε κάποια απάντηση. Ξέρω, όμως, ότι υπάρχει αυτή η επιθυμία.

Επιθυμείτε να συνεχίσετε αν υπάρχει 2ος κύκλος;

Βέβαια, ποτέ δεν αφήνω τους ρόλους μου στη μέση. Σύμφωνα με την τουρκική σειρά, ο ρόλος μου συνεχίζει και τη 2η χρονιά και μάλιστα πολύ δυναμικά. Είναι μια διαφορετική Υβόννη, η οποία βελτιώνει τη σχέση της με την Άννα.