Ταμίλα Κουλίεβα: «Αντέδρασα άμεσα, ξεκαθάρισα τα πράγματα»

Ταμίλα Κουλίεβα

"Πάνω στη δουλειά, πάντα υπάρχουν εντάσεις και αντίλογοι" ομολογεί η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η Ταμίλα Κουλίεβα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο με αφορμή το σίριαλ «Σκοτεινή θάλασσα» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις πιο δύσκολες συνεργασίες αλλά και τις παλαιότερες τηλεοπτικές επιτυχίες.

 Σας έχει τύχει ποτέ να φύγετε από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Δε θα έπαιρνα μέρος σε μια δουλειά και δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν με εκφράζουν. Δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να μου μιλήσει κάποιος άσχημα ή να με προσβάλλει. Οι συγκυρίες που έχω βρεθεί ως τώρα ήταν με ανθρώπους που εκτιμώ απεριόριστα και εισέπραξα σεβασμό. Όταν υπήρξε ένα περιστατικό πολύ παλιά, για το οποίο έχω αναφερθεί αρκετές φορές, αντέδρασα άμεσα και ξεκαθάρισα τα πράγματα. Πάνω στη δουλειά, πάντα υπάρχουν εντάσεις και αντίλογοι. Αλλά είναι το δημιουργικό κομμάτι του επαγγέλματός μας.

Υπάρχει κόσμος που σας σταματάει στο δρόμο και σας μιλάει για παλιότερες επιτυχίες σας;

Ναι βέβαια και είναι κάτι πολύ συγκινητικό αυτό, το να λαμβάνω την αγάπη του κόσμου. Ακόμη και για τη σειρά του MEGA «Η ζωή που δεν έζησα» μου μιλούν ακόμη. Θυμάμαι στα τέλη Αυγούστου έκανα ένα ταξίδι στη Γερμανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Ράφτης», η οποία είναι και υποψήφια για τα Ιαπωνικά Όσκαρ, ως καλύτερη ξένη ταινία. Μέσα σε αυτό 10 ήμερο, γνώρισα πολλούς Έλληνες και ένα ζευγάρι που συνάντησα μου είπε ότι την προηγούμενη μέρα, ξεκίνησε ξανά να βλέπει στο διαδίκτυο την «Ζωή που δεν έζησα». Ήταν συγκλονιστικό.