Τάκης Σαγιώρ: «Έκανα 3 γάμους κι έναν αρραβώνα, τα ήξεραν όλες όλα για μένα»

Τάκης Σαγιώρ

"Όταν γνωριζόμουν με μια κυρία και φλερτάραμε, της το έλεγα, γιατί να το κρύψω;"

Είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κανένα αθέμιτο μέσο για να προχωρήσει, ακόμα και αν παρουσιαστεί η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του. Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε, ο Τάκης Σαγιώρ, στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού.

Είπες με τον τρόπο αυτό στο παιδί σου ότι είσαι γκέι;

Το θεωρώ τίμιο, καθαρά. Όταν γνωριζόμουν με μια κυρία και φλερτάραμε, της το έλεγα, γιατί να το κρύψω; Δεν μου άρεσε να κοροϊδεύω και να την έχω για βιτρίνα. Κάποια στιγμή θα την πλησίαζαν, θα την πίκραιναν κι εγώ δεν θα μπορούσα να το αρνηθώ. Ούτε μία δεν αρνήθηκε να είμαστε μαζί. Μόνο η Μαίρη Λίντα αρνήθηκε να το παραδεχτεί. Είμαι εγώ, ο εαυτός μου. Ήμουν πιστός όταν έκανα σχέσεις, είτε με αγόρι είτε με κορίτσι.

Η Μαίρη Λίντα αρνήθηκε να πιστέψει ότι είσαι γκέι;

Ήμουν 7 χρόνια με τη Μαίρη. Έχουμε κάνει τον αρραβώνα και ήρθε στο κέντρο που ήμασταν ο Πλάτων, ένας τραγουδιστής, να μας χαιρετήσει. Μας έφερε λουλούδια, με κοίταξε κάπως και κλαίγοντας της είπε: «Μαίρη μου, να ζήσετε… μου τον πήρες, αλλά δεν πειράζει». Όταν εκείνος έφευγε, μου είπε η Μαίρη: «Μα τι μανία έχουνε με αυτό;». της είπα: «Βρε παιδάκι μου, έχω… πάει». Η Μαίρη φώναξε: «Όχι!». Η Μαίρη είχε «πάσει» κάποιον ερωτικό της σύντροφο τότε με τον άντρα γνωστής πρωταγωνίστριας, η οποία μετά τον χώρισε. Τα έλεγε στη Σπεράντζα Βρανά, που ήταν φίλες. «Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι», της είχε πει η Σπεράντζα. Κρύβονται, δεν τα λένε, για ,μένα όλοι ξέρανε.

Πόσους γάμους έκανες;

Έκανα 3 γάμους κι έναν αρραβώνα, τα ήξεραν όλες όλα για μένα. Ο τελευταίος ήταν με μια τραγουδίστρια, που με παρακάλεσε να κάνουμε πολιτικό γάμο για να γλιτώσει από τη μάνα της, που ήταν «άρπαγας», «τσάντα» και μετά χωρίσαμε. Με τη Λουίζα Μελίντα ήταν αγάπη, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός μέχρι το τέλος της ζωής της. Ήμουν ο πρώτος άντρας στη ζωή της και από την πρώτη μέρα της είπα τι είχα κάνει στη ζωή μου, ότι είχα «πάει» με άντρες, ξεκάθαρα. Δεν μου άρεσε να με κοροϊδεύω και να με κοροϊδεύουν. Στρέιτ  είναι η συμπεριφορά. Μείναμε μαζί 7 χρόνια, εγώ είχα δει τότε έναν «μπάτσο» που μου άρεσε κι εκείνη είχε ένα φλερτ με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μείναμε φίλοι μέχρι το τέλος της. Η Μελίντα είχε πει: «Ήμουν τόσο μικρή, χαζούλα και άσχετη για το τι συμβαίνει, που θα μπορούσε ο Τάκης από εμένα να είχε κάνει εκατομμύρια». Είχαμε γυρίσει όλο τον κόσμο, με εκατομμυριούχους και σεΐχηδες, αλλά την άρπαζα και φεύγαμε. Ένας μεγάλος χορευτής την πρώτη του γυναίκα την είχε «προωθήσει» προς τα εκεί. Δεν την είχα πάει για να την εκμεταλλευτώ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!