«Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια, το χειρότερο είναι το Bachelor και εκείνο που έδειχναν πιο παλιά με τη Μπακοδήμου»

Bachelor

«Όλες αυτές οι εκπομπές με αισθητική “πο@νό” είναι ντροπή για την ελληνική οικογένεια, αλλά και για τη νοημοσύνη μας».

Στο Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος κατακεραύνωσε τα ριάλιτι που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.

Πολλά τα ριάλιτι φέτος στην τηλεόραση. Καλώς υπάρχουν;

Όταν ξεκίνησαν τα ριάλιτι, τα είχαμε δεχτεί. Μας έμοιαζαν εκπομπές ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, με αληθινούς ανθρώπους και αληθινές ιστορίες. Έκτοτε έχουν γίνει σκουπίδια. Όλα στημένα και ψεύτικα. Ξέρεις τι οντισιόν περνάνε όλοι αυτοί για να μπουν σε αυτές τις εκπομπές; Ξεδιαλέγουν τους “χειρότερους” για να κάνουν, λέει, τηλεθέαση.

Ποια η γνώμη σου για την επιστροφή του Big Brother;

Δεν έχω χειρότερο! Ή μάλλον έχω. Το Bachelor. Ή εκείνο που έδειχναν πιο παλιά με τη Μπακοδήμου. Όλες αυτές οι εκπομπές με αισθητική “πο@νό” είναι ντροπή για την ελληνική οικογένεια, αλλά και για τη νοημοσύνη μας.

Νίκος Μουρατίδης

Πάντως, θα σου ταίριαζε να παρουσίαζες ένα ριάλιτι… Θα το έκανες;

Μην τα λες αυτά, δεν είμαι παρουσιαστής. Εγώ, αν θα έκανα κάτι, θα ήταν βραδινό talk show και έχω μια πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα. Αλλά το καλύτερό μου θα ήταν να γράφω σενάρια για σειρές, να επιμελούμαι εκπομπές, κάτι σαν executive producer, ας πούμε… Έχω τόσες γνώσεις, τόση εμπειρία και τόσες ιδέες, που πρέπει να τις δείξω κάποια στιγμή.

Τα πρωινά τα βλέπεις; Έχουμε πολλά φέτος. Και μια νέα πρόταση στο Mega με τη Δανάη Μπάρκα.

Όχι, δεν βλέπω, αλλά επιτέλους, μιλώντας για την εκπομπή της Δανάης, μπράβο στο Mega. Χρόνια το λέω… Κάντε κάτι διαφορετικό ρε παιδιά. Μην αντιγράφετε ο ένας τον άλλον.