«Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες είναι σκληρά, οι συνθήκες δύσκολες» – Όσα είπε η Κατερίνα Διδασκάλου

Άγριες Μέλισσες

«Νιώθω τυχερή. Είναι ένα σίριαλ με υψηλή αισθητική, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές κινηματογραφιστές».

Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τις Άγριες Μέλισσες.

Ύστερα από δέκα χρόνια αποχής από την TV, επιστρέψατε φέτος με τις πολύ επιτυχημένες «Άγριες Μέλισσες».

Για να είμαι δίκαιη πέρσι επέστρεψα στην τηλεόραση με τη σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» που θα προβληθεί προσεχώς στο STAR και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τις Άγριες Μέλισσες. Νιώθω τυχερή. Είναι ένα σίριαλ με υψηλή αισθητική, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές κινηματογραφιστές. Το κανάλι και τα στούντιο έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όσο για εμάς, είναι μαραθώνιος ποιότητας, τα γυρίσματα είναι σκληρά, βρισκόμαστε για 10 ώρες σε δύσκολες συνθήκες. Όμως χάρη στο κοινό που μας αγκάλιασε, καταφέραμε μια τέτοια επιτυχία.

Τι εισπράττετε από το ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού και πώς έχει επιδράσει στην καθημερινότητά σας;

Είναι δώρο για μένα η Μυρσίνη. Ένας πολυεπίπεδος ρόλος, θρηνούσα μητέρα, στοργική σύζυγος και ερωμένη. Μια γυναίκα μπροστά από την εποχή της, πολύ δυνατή, έξυπνη. Ο μεγάλος καημός της Μυρσίνης δικαιολογεί τη σκληρή της στάση αφού χάνει το πρώτο της παιδί μέσα σε μια νύχτα και μάλιστα για κάτι παλιοχώραφα. Ο εραστής της, ο Θωμάς Κυπραίος είναι το παυσίπονο της για κρατηθεί στη ζωή, το μέσο για να φτάσει στον φονιά του γιου της.

Αυτό ήθελε και το σενάριο, να δείξει πως ο μεγάλος της έρωτας είναι ο σύζυγός της. Θα σου εκμυστηρευτώ πως πριν από λίγο καιρό ένας κύριος είπε σε μια φίλη ‘’να μεταφέρετε στη Διδασκάλου πως αυτό που συμβαίνει στο σίριαλ είναι τόσο μέσα στη ζωή. Όταν έχασα το παιδί μου από τροχαίο έκανα μια τέτοια σχέση γιατί είχα ανάγκη να κρατηθώ από κάπου’’. Όταν το άκουσα ένιωσα να μου κόβονται τα πόδια.

*Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής