Τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Δήμητρα Παπαδήμα

Δήμητρα Παπαδήμα

«Εκείνη την περίοδο θυμάμαι ότι φοβόμουν τα μικρόβια, είχα τρέλα με αυτό το θέμα».

Δέκα αγαπημένα πρόσωπα περιέγραψαν στο People και τις Μαρία Παπαιωάννου και Γεωργία Χαλκιά τα περίεργα και τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί τις ημέρες των εορτών. Στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Μία εξ αυτών και η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Τα ωραιότερα Χριστούγεννα στη ζωή μου τα βίωσα το 1995, όταν γέννησα την κόρη μου. Η Θαλασσινή γεννήθηκε 12 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα βρισκόμασταν όλοι μαζί στο σπίτι. Εκείνη την περίοδο θυμάμαι ότι φοβόμουν τα μικρόβια, είχα τρέλα με αυτό το θέμα. Για τον λόγο αυτό εκείνες τις μέρες είχα το παιδί στο δωμάτιο καθώς ήρθαν γονείς, φίλοι και γνωστοί. Έφεραν μαζί τους φαγητά για το τραπέζι γιατί, όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν προλάβαινα να τα ετοιμάσω. Εκείνες τις μέρες καθόμουν και παρακολουθούσα τις χριστουγεννιάτικες εκπομπές.

Είχα στολίσει το σπίτι και απολάμβανα όλη την ατμόσφαιρα. Μάλιστα είχα αγοράσει και καινούριο χαλί για να υποδεχτώ το μωρό στο σπίτι. Θυμάμαι έντονα την ευτυχία που ένιωθα καθώς εκείνη την περίοδο θήλαζα. Έλεγα ότι δεν μπορεί να υπάρξουν στη ζωή μου καλύτερες μέρες. Έχω και διάφορες φωτογραφίες από τότε, στις οποίες έχω γράψει από πίσω αυτές τις σκέψεις. Ένιωθα συναισθηματικά πολύ κοντά στις μέρες αυτές. Τα Χριστούγεννα ανυψώνεται η ψυχή σου, νιώθεις ότι η αγάπη υπερισχύει. Σκέψου λοιπόν πόσο έντονα το βιώνεις αυτό όταν κρατάς ένα βρέφος στην αγκαλιά σου. Ιδιαίτερα και απερίγραπτα συναισθήματα», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.