Συντετριμένος ο Γιώργος Γεωργίου στην κηδεία του γιου του – «Ήταν πολύ ήρεμος, τόσο όμορφος»

Γιώργος Γεωργίου

«Δεν άντεξε η καρδιά του...»

Ο Γιώργος Γεωργίου βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του καθώς την περασμένη Δευτέρα έφυγε από τη ζωή ο 35χρονος γιος του. Ο Τάσος Γεωργίου, ο οποίος έπασχε από την σπάνια ασθένεια “Αταξία του Φρίντριχ” κηδεύτηκε σήμερα και ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή La biri biri για το χαμό του:

[dfp_ads id=236982]

«Πιστεύω ότι η κλάση του ήταν τεράστια. Τον βρήκε αυτή η ατυχία της πολύ σπάνιας ασθένειας. Είναι 1 παιδί στο 1,5 εκ. Το όνειρο του ήταν να γίνει σκηνοθέτης. Δεν μπορούσε να το κάνει μετά, μπήκε στην αναπηρική πολυθρόνα. Ο Τάσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους Έλληνες, είτε τον ξέρουν είτε όχι. Παλιά είχε κάνει και εκπομπές, πιτσιρικάς με ροκ εκπομπές. Έφυγε. Έφυγε.

Γιώργος Γεωργίου: Πέθανε ο γιος του από την «Αταξία του Φρίντριχ»

Έγινε ξαφνικά αυτή η ιστορία και οφείλεται στην αρρώστια του. Να φανταστείς ότι όταν έπαθε το εγκεφαλικό η πίεση του πήγε 2. Και μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός. Η καρδιά του όσο αντέξει. Δεν άντεξε η καρδιά του. Καμιά βδομάδα έζησε. Ήταν η ασθένεια η οποία του έκανε καρδιακή ανεπάρκεια, το ανοσοποιητικό του σύστημα λόγω της ασθένειας του Φρίντριχ του στέρησε τα πάντα. Το μόνο καλό είναι ότι όπως τον είδα τώρα ήταν πολύ ήρεμος. Πολύ ήρεμος. Δεν το περίμενα. Τόσο όμορφος» είπε «λυγίζοντας» ο Γιώργος Γεωργίου.

Γιώργος Γεωργίου: Η συγκλονιστική συνέντευξη για το γιο του – «Εύχομαι να μην βρει ένα τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα στον κόσμο»