«Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές, τώρα είμαι εγώ η μαμά της»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Όσα λέει η Κόρα Καρβούνη για τη συνεργασία της με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Η Κόρα Καρβούνη θα συμμετέχει, μεταξύ άλλων, την επόμενη σεζόν στην νέα σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της, στο Τύπος TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Κόρα Καρβούνη

Ποια είναι η πρώτη αίσθηση που έχεις από τα γυρίσματα;

Ετοιμάζεται μία σπουδαία δουλειά, η σκηνοθεσία, η υποκριτική, τα κοστούμια, όλη η παραγωγή είναι υψηλού επιπέδου.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισες;

Μία μεγάλη δυσκολία ήταν η ζέστη, καθώς εμείς φορούσαμε κοστούμια εποχής και ο υδράργυρος «χτυπούσε» κόκκινο. Όταν  έρχεται η ώρα να γίνει η λήψη, όμως, τα ξεχνάμε όλα, αφοσιωνόμαστε στους ρόλους μας.

Ποια ηρωίδα θα υποδυθείς;

Τη θετή μητέρα της Κυβέλης (Καρυοφυλιά Καραμπέτη). Ξεκινω από την ηλικία μου και φτάνω μέχρι τα 70, έχω ηλικιακές διακυμάνσεις και αυτό είχε απίστευτη γοητεία. Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές και τώρα είμαι εγώ η μαμά της (γέλια). Γίνεται και στις δύο μια παρέμβαση, η συνεργασία μαζί της είναι εκπληκτική, για μένα είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός της γενιάς της.

Η Καρυοφυλλιά άλλαζε τον τρόπο του βλέμματός της και έκανα το αντίστοιχο, βάρυνα το βλέμμα μου για να φαίνομαι μεγαλύτερη ηλικιακά. Έπρεπε υποκριτικά η μία να ελαφρύνει και η άλλη να βαρύνει. Στην αρχή φοβήθηκα. Τελικά, βλέποντας το αποτέλεσμα, χάρηκα πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος μου αρέσει γιατί δεν έχω ξαναπαίξει ένα πλάσμα ήσυχο που λατρεύει το παιδί της.