Σύλβια Δεληκούρα: «Ονειρεύομαι τη βάφτιση του γιου μου, όχι το γάμο μου»

«Δεν έχω παντρευτεί και δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε με τον Δημήτρη»

Η ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού για τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή της και αποκάλυψε αν είναι στα σχέδια της να παντρευτεί…

Ποια αίσθηση έχεις τώρα ως μητέρα, άλλαξε η κοσμοθεωρία σου;

Έχω αλλάξει. Με την εγκυμοσύνη έχω χάσει πολύ κόσμο που νόμιζα ότι έχω δίπλα μου. Πλέον δεν μπορώ να είμαι όπως ήμουν. Τα βράδια δεν μπορώ να βγω και να κάνω αυτά που έκανα ή θεωρούν ότι δε θέλουν να ακούνε συνέχεια για το παιδί μου μάλλον, δεν έχω καταλάβει. Έχουν γίνει κάποια ξεκαθαρίσματα, είναι όπως όταν πετάς παλιά ρούχα. Τώρα που ήρθε ο μικρός είδα ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα μου και τους αξίζω. Μπορεί να φταίω κι εγώ σε κάποιες σχέσεις που χαλάσανε. Έχουν μείνει κάποιοι άνθρωποι που δεν αμφέβαλα ποτέ γι’ αυτούς και δυο άνθρωποι που δεν το περίμενα ότι θα είναι δίπλα μου. Είναι καλό να γίνονται αυτά στις σχέσεις και να βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου. Με τον μπέμπη έχω πάθει μία τρέλα.

Σε παλιότερη κουβέντα μας μου είχες πει ότι δεν ήσουν η γυναίκα που ήθελες να παντρευτείς.
Ναι, δεν έχω παντρευτεί και δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε με τον Δημήτρη. Δεν μας νοιάζει και πάρα πολύ. Εκτός κι αν βρω ένα πολύ ωραίο μέρος και γίνει ένα παρτάκι, οπότε μπορεί να υπάρξει ένας γάμος. Αν είναι ένας παπάς και έχει όλα αυτά που έχει ένα πνευματικός άνθρωπος, όχι όπως κυκλοφορεί το μοντέλο, χωρίς ταμπού και “πρέπει”. Να είναι άνθρωπος του Θεού, κι αυτό φαίνεται στα μάτια. Αν βρω έναν τέτοιο άνθρωπο να με παντρέψει, θα το ήθελα πολύ. Αυτό που με νοιάζει είναι η βάπτιση του γιου μου.

Ονειρεύεσαι τη βάπτιση του γιου σου και όχι το γάμο σου;
Ακριβώς. Ονειρεύομαι τη βάπτιση, όχι το γάμο μου. Ο γάμος μου μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι. Στο μεταξύ, είμαι πολύ τυχερή, γιατί έτσι είναι και ο Δημήτρης, ο σύντροφος μου, ο οποίος είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο.