Συγκλονίζει η Τάνια Τρύπη – Μιλά πρώτη φορά για το θάνατο του Αλέξη Μάρδα: «Ήταν ένα τεράστιο σοκ!»

Τάνια Τρύπη

«Ο Αλέξης ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου...»

Ο Αλέξης Μάρδας και η Τάνια Τρύπη είχαν παντρευτεί το 1993 στην Ύδρα. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, ενώ το διαζύγιο τους ήταν βελούδινο για χάρη της κόρης τους Μαρίνας, που ήταν και η βασική του προτεραιότητα. Ο Αλέξης Μάρδας, γνωστός επιχειρηματίας και παραγωγός, ο Magic Alex όπως τον αποκαλούσε ο Τζον Λένον, υπέφερε τα τελευταία χρόνια από σοβαρά προβλήματα υγείας και τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Η Τάνια Τρύπη μιλά πρώτη φορά για το θάνατο του στον Βασίλη Μπουζιώτη και στην εφημερίδα Reallife.

[dfp_ads id=236982]
Πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή ο πρώτος σου σύζυγος, ο Αλέξης Μάρδας. Δεν έχεις μιλήσει ακόμα για εκείνον.

Ο Αλέξης ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, μιας και μαζί αποκτήσαμε τη Μαρίνα μας. Ήταν ένα τεράστιο σοκ ο αιφνίδιος θάνατος του. Στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγε έτσι ξαφνικά… Όταν θυμόμαστε τους ανθρώπους με αγάπη, η ψυχούλα τους ταξιδεύει καλύτερα. Και τον Αλέξη τον θυμάμαι με πολλή αγάπη, η ψυχούλα του ταξιδεύει με πολλή αγάπη. Κρατάω μόνο τα καλά από όσα ζήσαμε. 

Στην κηδεία έμοιαζες καταρρακωμένη…

Υπήρξε άντρας μου, κάναμε ένα παιδί μαζί. Όταν με πήραν τηλέφωνο, μου κόπηκαν τα πόδια… Πάγωσα ολόκληρη και έπρεπε να πάρω τη μικρή να την ενημερώσω. Ήταν τόσο δύσκολο!