Συγκλονίζει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πήγα στο νοσοκομείο και για λίγη ώρα πρόλαβα και δεν… έσκασα»

Βασίλης Χαλακατεβάκης

"Eκανα δύο χειρουργεία κι ύστερα χημειοθεραπείες" δήλωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και μίλησε για το γεγονός πως γνώρισε την γυναίκα του σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον ίδιο.

Η γυναίκα σου ήρθε στη ζωή σου όταν περνούσες μια σοβαρή περιπέτεια υγείας σου με διπλό μεταστατικό καρκίνο στο παχύ έντερο και τον πνεύμονα.

Σχεδόν μόλις είχαμε γνωριστεί, συνέβη και έκατσε δίπλα μου σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και όταν το συζητάμε τώρα, μου λέει: «Μα δεν πέρασες τίποτα. Είσαι μια χαρά.» Σα να να μην το περάσαμε όλο αυτό. Κι όποτε έρχεται η στιγμή να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις, μου λέει: «Εντάξει θα πας να ασχοληθείς δύο μέρες με αυτό και θα είσαι μια χαρά. Μην αγχώνεσαι.» Όταν με δει να αγχώνομαι, μου τονίζει: «Είσαι καλά, τελείωσε αυτό.» Η Δέσποινα με κρατάει σε απόλυτη ηρεμία. Νιώθω ασφάλεια μαζί της.

Τυχαία το ανακάλυψες;

Όχι, είχα έντονους πόνους. Δούλευα τότε στην τηλεοπτική σειρά Λίτσα.com -έκανα τα τελευταία γυρίσματα-, και μάλιστα με τη σκηνοθέτη μου έχουμε τώρα στο Σ’ αγαπάω μεν…αλλά Μαρία Λάφη. Της είπα «θα τελειώσω σήμερα τις σκηνές μου για να μην έρθω αύριο γιατί πρέπει να πάω να κοιτάξω τον εαυτό μου.» Αυτό κι έκανα. Πήγα στο νοσοκομείο και για λίγη ώρα πρόλαβα και δεν… έσκασα. Έκανα δύο χειρουργεία κι ύστερα χημειοθεραπείες. Η Δέσποινα ήταν δίπλα μου «βράχος».