Συγκλονίζει ο Ματθαίος Γιαννούλης: «Έφυγε μέσα στα χέρια μου από ιατρικό λάθος»

Ματθαίος Γιαννούλης

"Τον "κουβαλάω" παντού μαζί μου" ομολογεί ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ματθαίος Γιαννούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, την δική του περιπέτεια υγείας καθώς και την απόφαση να σταματήσει σε δυο χρόνια το τραγούδι.

Γιατί θα σταματήσετε σε δυο χρόνια;

Νομίζω ότι ένας τραγουδιστής όταν φτάσει 60 χρονών μπορεί να σταματήσει. Έχω γυρίσει πολλές φορές όλη τη γη. Κουράστηκα πια. Δεν θα σταματήσω ωστόσο δισκογραφικά. Θέλω να χαρώ τα παιδιά μου.

Έχετε περάσει δύο εμφράγματα αλλά και καρκίνο όπου όλα πήγαν καλά! Από τι προκλήθηκαν όλα αυτά;

Από το άγχος και την υπευθυνότητα μου να έχω ευχαριστημένους τους άλλους. Το καλοκαίρι είχα μαζί μου δέκα οχτώ άτομα. Όλα έπρεπε να τα φροντίσω εγώ, κάθε λεπτομέρεια. Το πλήρωσα με την υγεία μου αλλά σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά. Βλέπω τον ήλιο και λέω ευχαριστώ Θεέ μου. Φοβήθηκα για την ζωή μου αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Υπάρχει κάποια απώλεια στη ζωή σας την οποία δεν μπορείτε να ξεπεράσετε;

Δεν μπορώ να ξεπεράσω την απώλεια του πατέρα μου. «Έφυγε» μέσα στα χέρια μου από ιατρικό λάθος. Τον «κουβαλάω» παντού μαζί μου. Όταν χάνεις τη μάνα σου, χάνεις την ζωή σου… πάντα το ήξερα αυτό, αλλά όταν χάνεις τον πατέρα σου… χάνεις την δύναμη σου. Έτσι ακριβώς είναι ψυχή μου… ήταν και είναι η δύναμη μου. Από τον μπαμπά και τη μαμά που θα χτυπήσει το τηλέφωνο δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό. Από όταν τον έχασα είμαι μισός. Τα παιδιά μου μου δίνουν δύναμη και κουράγιο.