Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας! «Ψάχναμε με τη Βασούλα να βρούμε λίγα ευρώ…»

Βασιλική Μιλλούση

Όλα όσα λέει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης…

Στο “Κ” της Καθημερινής και την Τασούλα Επτακοίλη έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στους καλούς του φίλους, αλλά και στην σύντροφό του, τη Βασιλική Μιλλούση.

Από αυτό που λέτε καταλαβαίνω ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Ποιο είναι το ασφαλές έδαφός σας; Η οικογένειά σας;

Πριν μάθω να διαβάζω, βλέπαμε με τον αδερφό μου ξένες ταινίες, κοινωνικές, ακόμα και πολιτικές. Η μαμά μας διάβαζε τους υπότιτλους. Κι όταν η ταινία τελείωνε, μας ρωτούσε: «Τι καταλάβατε από όσα είδατε;». Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο των εκτελωνιστών και κάναμε άπειρες πολιτικές συζητήσεις. Έτσι μεγάλωσα. Περιβάλλομαι από καλούς φίλους: είμαστε από πέντε ετών μαζί, κοντεύουμε τα τριάντα και η σχέση μας παραμένει δυνατή.

Έχω την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό μου η Βασιλική Μιλλούση. Από το 2014, είναι βράχος δίπλα μου. Θυμάμαι να ψάχνουμε, η Βασούλα κι εγώ, όλο το σπίτι, μήπως βρούμε λίγα ευρώ για να παραγγείλουμε σουβλάκια. Με τέτοια οικογένεια, με τέτοια σύντροφο, με τέτοιους φίλους και με τους πολύτιμους συνεργάτες μου από την Progame, πόσο πιο ασφαλές έδαφος θα μπορούσα να βρω; Όλοι μου δίνουν δύναμη, αλλά ταυτόχρονα με προσγειώνουν. Δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ να καβαλήσω το καλάμι. Θα μου έρθει αμέσως η σφαλιάρα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!