Συγκλονίζει ο Κρατερός Κατσούλης με την εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του!

Κρατερός Κατσούλης

«Επρεπε, λοιπόν, ουσιαστικά να ξαναμάθω να περπατάω».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Κρατερέ, φαντάζομαι ότι η προηγούμενη χρονιά θα ήταν πολύ δύσκολη για εσένα, γιατί αντιμετώπισες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου που τελικά ήταν πολύ πιο σοβαρή απ’ ό,τι πίστευα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα πάθει οσφυαλγία, ένα πιο σοβαρό λουμπάγκο δηλαδή, αλλά ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό, που έχρηζε μακροχρόνιας και εντατικής θεραπείας. Αναγκάστηκα να αποχωρήσω και από την παράσταση στην οποία έπαιζα τότε αλλά και από την εκπομπή και να πάρω κορτιζόνη για έναν μήνα. Αυτό βέβαια είχε διάφορες επιπτώσεις, γιατί η μακροχρόνια χρήση κορτιζόνης, όταν δεν μπορείς να κινηθείς, παραλύει τους μυς.

Επρεπε, λοιπόν, ουσιαστικά να ξαναμάθω να περπατάω. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που έχει μάθει να αθλείται, να χορεύει, να βρεθεί κάποια στιγμή να κινείται μόνο για να αυτοεξυπηρετείται. Αυτό βεβαίως με έκανε να καταλάβω κάτι που μου είχα ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά δεν του είχα δώσει μεγάλη σημασία: να προσέχω τον εαυτό μου. Διότι όλοι μας έχουμε συνηθίσει να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και να καταπονούμε τον εαυτό μας, μέχρι που κάποια στιγμή ο οργανισμός μας δεν αντέχει. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνω φέτος θέατρο. Θέλω να δυναμώσω πρώτα τον οργανισμό μου, ώστε να είμαι, όταν επιστρέψω, όπως θέλω να είμαι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!