Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος – «Ήταν τόσο ισχυρό που φοβήθηκα για την ζωή μου»

Γιάννης Καλλιάνος

"Η αλήθεια είναι ότι είχα όλα τα συμπτώματα κορονοϊού: είχα υψηλό πυρετό για δεκαπέντε μέρες, μου είχε πέσει το οξυγόνο, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω, πονούσε όλο μου το κορμί" ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την δύσκολο περίοδο που πέρασε πέρυσι τον Ιανουάριο.

Γιάννη, πέρσι τον Ιανουάριο πέρασες μία πολύ σοβαρή γρίπη και κατέληξες στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι κορονοϊός;

Η αλήθεια είναι ότι είχα όλα τα συμπτώματα κορονοϊού: είχα υψηλό πυρετό για δεκαπέντε μέρες, μου είχε πέσει το οξυγόνο, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω, πονούσε όλο μου το κορμί. Οι γιατροί μού είπαν τότε ότι ήταν μία πολύ σοβαρή γρίπη. Αλλά τον Ιανουάριο του 2020 δεν γνωρίζαμε ακόμα τι είναι κορονοϊός γιατί θεωρητικά δεν είχε έρθει ακόμα στην χώρα μας. Ωστόσο, υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι στην Ιταλία είχε έρθει από τον Δεκέμβριο του 2019. Έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να είναι κορονοϊός, ωστόσο το καλοκαίρι που έκανα το τεστ αντισωμάτων. δεν έδειξε κάτι. Αλλά ήταν τόσο ισχυρή αυτή η ίωση και τόσο βαριά τα συμπτώματα που πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου. Με είχαν εγκαταλείψει τελείως οι δυνάμεις μου, κοιμόμουν όλη την ώρα και όταν ξυπνούσα δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν μπορούσα να φάω κι έχασα μέσα σε δεκαπέντε ημέρες επτά κιλά.