Συγκλονίζει ο Δημήτρης Καμπόλης: «Έκλαψα πολύ, μέχρι σήμερα ακόμα δεν ξέρουμε πως ακριβώς έγινε»

Δημήτρης Καμπόλης

"Χάθηκαν τα πάντα και τα ξαναέφτιαξα πάλι από την αρχή" αποκαλύπτει ο Δημήτρης Καμπόλης.

Με αφορμή τη συμμετοχή στην κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Στα Σύρματα» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Καμπόλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Σε αυτήν, μάλιστα, ο ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις βαθιές πληγές που του άφησε η ξαφνική απώλεια της μητέρας του.

Η μητέρα σας χάθηκε σε πυρκαγιά. Πόσο σας σόκαρε αυτό το γεγονός;

Ήταν πολύ σοκαριστικό. Ήμουν 27 χρονών όταν συνέβη. Και μέχρι σήμερα ακόμα δεν ξέρουμε πως ακριβώς έγινε. Η πυροσβεστική δεν κατάφερε να βγάλει πόρισμα. Μας είπαν πως η φωτιά προήλθε από άγνωστη αιτία.

Πως σας επηρέασε αυτό στη μετέπειτα ζωή σας;

Με έκανε πιο δυνατό.

Πως το διαχειριστήκατε;

Έκλαψα πάρα πολύ. Έπειτα προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία. Συνειδητοποίησα ότι, όσο κι αν στεναχωριόμουν, δεν υπήρχε περίπτωση η μητέρα μου να γυρίσει πίσω. Μάλιστα, όσο φοιτούσα στην υποκριτική, είχα γράψει και ένα τραγούδι για αυτό το συμβάν που μιλούσε για τον χρόνο που δεν γυρίζει πίσω. Έτσι το ξεπέρασα, το αποδέχθηκα! Και τα περισσότερα προβλήματα μου τα αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο. Όταν κάτι δεν μπορεί να αλλάξει, δεν στεναχωριέμαι αλλά προσπαθώ να βρω λύση.

Τότε χάθηκε και το σπίτι σας;

Ναι, χάθηκαν τα πάντα. Τα ξαναέφτιαξα πάλι από την αρχή. Με βοήθησαν πολλοί άνθρπωοι, παλιοί μου εργοδότες και συνάδελφοι. Τους ευχαριστώ μέχρι σήμερα από καρδιάς.