Συγκλονίζει η Καλομοίρα με την εξομολόγηση για την ασθένεια του γιου της: «Ήθελαν να κάνουν στο παιδί μου….»

Καλομοίρα
«Ο γιατρός νευρίασε κιόλας...»

Η Καλομοίρα επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα για την παρουσίαση των backstage του Rising Star. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, η Καλομοίρα αποκαλύπτει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, τη μεγάλη αγωνία που πέρασε με το γιο της. Αναφέρει που βρήκε τη δύναμη, αλλά και πως ορθώνοντας το ανάστημα της απέτρεψε γιατρό που ήθελε να δοκιμάσει επικίνδυνο κάτι στο παιδί.

Τα πράγματα ήρθαν στη ζωή σου όπως τα ήθελες και τα είχες ονειρευτεί ή δυσκολεύτηκες;

Δεν μου ήρθαν όλα ρόδινα, είμαι άνθρωπος που παλεύω και θέλω να είμαι το παράδειγμα για τα παιδιά μου, να τους μάθω στις άσχημες στιγμές να λένε «ευχαριστώ», γιατί έτσι μεγαλώνεις. Έχω τον άντρα μου και τα παιδιά μου, αυτό είναι για μένα. Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα ως τώρα είναι το θέμα του παιδιού μου. Είχα μια περιπέτεια υγείας με τον έναν μου γιο, αλλά τώρα είναι πολύ καλά.

Τι συνέβη;

Μια ασθένεια που είχε να κάνει με τους μυς που έπεφταν και δεν μπορούσε να κουνηθεί, το είχε σε όλο το σώμα, έκανε θεραπείες και είναι πολύ καλά. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Σε κάθε δυσκολία λέω «ευχαριστώ» γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο, «κάθε εμπόδιο για καλό», όπως λένε και οι γιαγιάδες. Η περιπέτεια υγείας του γιου μου με έφερε πολύ κοντά στο Θεό.

Συγκλόνισε η Καλομοίρα: «Έλεγα ας πεθάνω εγώ και να ζήσει το παιδί μου»!

Ποιος σε στήριξε, εκτός από το σύζυγο σου, σε αυτή τη μάχη που έδωσες;

Από μέσα μου πήρα τόση δύναμη απ’ αυτό, γιατί έπρεπε να είμαι πιο δυνατή για όλη την οικογένεια σε αυτή τη φάση. Η μητέρα μου και όλοι οι υπόλοιποι ήταν εκεί, αλλά όταν έχει να κάνει με το παιδί σου, δεν μπορεί κανένας άλλος. Έπρεπε να είχα τη δύναμη εγώ, από μέσα μου κι εκεί μεγάλωσα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που είπα, ενώ ακούω το γιατρό σε ό,τι λέει, γιατί ξέρει, ότι «Περίμενε, θα κάνεις αυτό το πράγμα στο μικρό μου παιδί;» και ο γιατρός νευρίασε κιόλας.

Τι ήθελαν να του κάνουν;

Ήθελαν να κάνουν ένα τεστ στο παιδί μου.

Κάτι σαν δοκιμή, να χρησιμοποιήσουν σαν πειραματόζωο το παιδί;

Ναι και ήταν επικίνδυνο να το κάνουν αυτό.Εκεί μίλησα, βρήκα άλλη γιατρό, εκείνη ήταν πιο σωστή και μου είπε: «Ευτυχώς που δεν άφησες να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί σου». Τώρα το παιδί μου είναι καλά, είναι ο Δημήτρης, ο «Ντι» όπως τον φωνάζουμε. Δεν λύγισα, και αυτό με έφερε πιο κοντά στον Θεό, γιατί γνώρισα κι άλλους ανθρώπους που τα παιδιά τους είχαν διάφορα πράγματα.