Συγκλονίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, τον έχω δει να κάνει χρήση μπροστά μας»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άντρα εξαρτημένο δίπλα της. Δεν μου είναι ευχάριστο να τον βλέπω, γιατί μου θυμίζει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος", εξομολογείται η νεαρή ηθοποιός.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για όλους και για όλα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε και την εξάρτηση του πατέρα της από τις ναρκωτικές ουσίες.

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα. Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω τέτοιες εικόνες από παιδί, να κάνει χρήση μπροστά μας. Δεν προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια, ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά», εξομολογείται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και οι περιγραφές της σοκάρουν.

«Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άντρα εξαρτημένο δίπλα της, που μονίμως έλεγε «θα το κόψω», δεν το έκανε και μετά ξανά τα ίδια. Συνέχεια αλλάζαμε σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων, όχι μόνο στην Αθήνα.

Κάποια στιγμή φύγαμε και στη Δράμα για τρία χρόνια. Πολλές μετακομίσεις, που είναι ό,τι χειρότερο για τη σταθερότητα ενός παιδιού. Μόλις έβρισκα τον κύκλο μου και έκανα τις παρέες και τους κολλητούς μου, διαλύονταν όλα. Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος, κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα», συμπληρώνει αμέσως μετά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στις σχέσεις με τους γονείς της.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι. Θα έπρεπε να είχε χωρίσει νωρίτερα, εκείνη όμως θεωρούσε ότι κάνει καλό προσπαθώντας να κρατήσει την οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν μονίμως απών. Μικρή τού είχα πολύ μεγάλη αδυναμία αλλά στην πορεία με απογοήτευσε», παραδέχεται η νεαρή ηθοποιός.

«Χώρισαν όταν ήμουν 18 ετών, είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν πήγαινε άλλο. Ανακάμπτει και μετά ξανακυλάει. Τώρα είναι σε μια φάση που είναι καλά. Έχω μια άρνηση μέσα μου, δεν μου είναι ευχάριστο να τον βλέπω, γιατί μου θυμίζει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος», εξομολογείται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.