Συγκλονίζει η Λίτσα Πατέρα – «Πόνεσα πάρα πολύ από την απώλεια του συζύγου μου»

Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή...

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λίτσα Πατέρα στο Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή την έλευση του νέου έτους. Η γνωστή αστρολόγος αναφέρεται, μέσα σε όλα, στην απώλεια του αγαπημένου της συζύγου που έχει στιγματίσει την καθημερινότητα της.

Αν και είστε ένα οικείο τηλεοπτικά πρόσωπο η προσωπική σας ζωή απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι συνειδητή επιλογή σας;

Σίγουρα! Η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει κομμάτια που γεύθηκα καθ’ ολοκληρίαν στον απόλυτο βαθμό. Έχω την αίσθηση πώς αν τα διαλαλήσω, θα τα προδώσω ως ένα βαθμό. Οι στιγμές των ανθρώπων είναι ιερές. Τα παιδιά μου, ο γάμος μου, οι χάρες μου, οι λύπες μου είναι οι θησαυροί μου και έχουν τη δική τους σπουδαιότητα. Δεν μου αρέσει να τους επιδεικνύω. Δείχνω αντιπροσωπευτικά βασικά μου γνωρίσματα μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην καρδιά μου. Αγαπώ όλα όσα έχω ζήσει και δε θέλω να τα προδώσω.

Με ποιο τρόπο διαχειριστήκατε την απώλεια του συζύγου σας;

Πόνεσα πολύ και μου λείπει ολοκληρωτικά. Η πεποίθησή μου όμως ότι η ψυχή είναι κάπου αλλού «ζωντανή», αποτελεί μεγάλη παρηγοριά.

Τι σας κράτησε δεμένους, χαρούμενους, ευτυχισμένους και ολοκληρωμένους στην κοινή σας διαδρομή;

Πίστευα πάντοτε στην συνθήκη του γάμου και παντρεύτηκα πολύ μικρή. Αγαπώ τη συμβίωση. Θεωρώ ότι είμαστε πλασμένοι για να συμπορευόμαστε με τον ξεχωριστό άνθρωπο που θα επιλέξουμε για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Αν με ρωτάτε για την συνταγή της μακροχρόνιας κοινής πλεύσης θα σας αναφέρω τον αλληλοσεβασμό και την αγάπη.