Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Τα καημένα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα»

Κατερίνα Βρανά

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε μέσω social media η Κατερίνα Βρανά.

Την πέμπτη πιο σημαντική επέτειο της ζωής της θέλησε η Κατερίνα Βρανά να μοιραστεί μέσω social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Επέτειος πέντε χρόνων από την μέρα που σχεδόν πέθανα» εξομολογήθηκε, χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Βρανά στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει» δήλωσε η stand upe comedian στην ανάρτηση που μοιράστηκε μέσω του προφίλ της. «Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι».

«Επίσης, πόσο λεπτά είναι τα χεράκια μου;;!;!;; Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία. Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά – σιγά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)


«Χρόνια μου πολλά, να ζήσω να γιορτάσω την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα» καταλήγει η Κατερίνα Βρανά στη δημοσίευση της.