Συγκλονίζει η Χριστίνα Μηλιού: «Έφυγε από καρκίνο στο κεφάλι, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ»

Χριστίνα Μηλιού

«Ηµουν πολύ µικρή και ήταν πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Εχω µάθει να ζω µε αυτό», λέει η Χριστίνα Μηλιού.

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Χριστίνα Μηλιού. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της µε τον Νίκο Οικονοµόπουλο στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», την προσωπική της ζωή, αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

Πού σε βρήκε η νέα χρονιά;

Για εµάς τους τραγουδιστές αυτές οι µέρες είναι ηµέρες δουλειάς και δεν καταλαβαίνουµε πολύ τις γιορτές. Ωστόσο, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου εµφανίζοµαι στο πλευρό του Νίκου Οικονοµόπουλου, το κλίµα είναι φανταστικό και η χρονιά µάς βρήκε όλους µαζί στα παρασκήνια.

Πώς είναι η συνεργασία σου µε τον Νίκο Οικονοµόπουλο;

Είναι άψογη η συνεργασία µας. Ο Νίκος, εκτός από πολύ καλός τραγουδιστής, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ φιλικός και πολύ υποστηρικτικός µε όλους µας στο µαγαζί, και αυτό για µένα είναι πολύ σηµαντικό.

Τι θέλεις να σου φέρει το 2024;

Θέλω υγεία πάνω απ’ όλα για µένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και να µου φέρει έναν νέο έρωτα.

Πώς είναι δυνατόν µια τόσο όµορφη και δυναµική κοπέλα να είναι µόνη της;

Μπορεί να φταίω και εγώ, γιατί ειδικά αυτή την περίοδο έχω βάλει όλη την ενέργειά µου στα επαγγελµατικά. Παράλληλα, ο χαρακτήρας µου είναι πολύ δυναµικός και αυτό ίσως να τροµάζει κάποιους.

Πώς είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;

Θα ήθελα να είναι τρυφερός, υποστηρικτικός και να µε σέβεται.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή για σένα;

Οταν έχασα τον πατέρα µου, το 2003. Ηµουν 14 χρόνων. «Εφυγε» από καρκίνο στο κεφάλι. Ηµουν πολύ µικρή και ήταν πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Εχω µάθει να ζω µε αυτό. Είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ.

Τι σου λείπει από εκείνον;

Αυτή τη δουλειά που κάνω, το να είµαι τραγουδίστρια, την κάνω γιατί ο πατέρας µου ήταν µαέστρος και µουσικοσυνθέτης. Θα ήθελα πολύ σε όλη αυτή την πορεία µου να τον έχω δίπλα µου. Μέσα σε όλο αυτό ευχαριστώ τον Θεό, γιατί έχω τη µητέρα µου, που ήταν τραγουδίστρια, είναι πολύ υποστηρικτική όλα αυτά τα χρόνια και είναι στο πλευρό µου σε ό,τι κάνω.

Πηγή εικόνας: NDP