Συγκλονίζει η εξομολόγηση της τραγουδίστριας: «Έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό και…»

κατάθλιψη

«Τώρα παίρνω δύο αντικαταθλιπτικά την ημέρα...»

Η τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη μίλησε στο περιοδικο Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της με την απώλεια των γονιών της.

«Δύσκολη κατάσταση στη ζωή μου ήταν ο θάνατος των γονιών μου. Ο μπαμπάς μου πέθανε από καρκίνο, μέσα σε μήνες, κάπνιζε πάρα πολύ. Πριν από 4 χρόνια «έχασα» τη μητέρα μου και ούτε φανταζόμουν ότι θα υποφέρω τόσο πολύ. Έπαθα κατάθλιψη και πήγα στον ψυχίατρο, που είναι και συγγενής μου.»

[dfp_ads id=236982]

Τι σου είπε; 

«Όχι έχω μιας ήπιας μορφής κατάθλιψη από τη στεναχώρια και το ξάφνιασμα που συνέβη από το θάνατο της μαμάς μου. Ήταν μια χαρά και έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό κι «έφυγε» μέσα σε 5 μέρες, δεν κουνήθηκε καθόλου. Το πάλεψα μόνη μου 2,5 χρόνια και πίστευα ότι με την πάροδο του χρόνου θα ήμουν καλύτερα και εγώ γινόμουν χειρότερα.»

Στην περίπτωση σου, με το θάνατο των γονιών σου, ο χρόνος δεν ήταν γιατρός;

«Καθόλου, στη συγκεκριμένη περίπτωση των γονιών μου. Ότι θα πάθαινα τέτοιο σοκ, συνταρακτική στεναχώρια, δεν το φανταζόμουν. Τώρα παίρνω δύο αντικαταθλιπτικά την ημέρα, εξακολουθώ να μιλάω με τον ψυχίατρο μου, αλλά δεν έχω ξεπεράσει το πρόβλημα της απώλειας της μητέρας μου. Είμαι δυνατή, είμαι άντρας και γυναίκα στα πάντα, έχω επιβιώσει σε αυτόν τον χώρο.»