Συγκλονίζει Ελληνίδα δημοσιογράφος: «Πέρασα και περνάω πολύ δύσκολα και δεν ντρέπομαι να πω…»

«…ότι κάνω προσπάθειες για να σταθώ στα πόδια μου μετά την απώλεια του άντρα μου».

Στην Espresso και τον Θάνο Μακρογαμβράκη έδωσε συνέντευξη η Νίνα Βλάχου, η οποία αναφέρθηκε και στην απώλεια του συζύγου της.

«Νομίζω ότι ακόμα είναι εδώ. Βλέπω τις φωτογραφίες του και του κάνω μέχρι και bullying, γιατί εκείνος έφταιγε που “έφυγε”, αφού δεν πήγαινε ποτέ σε γιατρό. Νόμιζε ότι επειδή ήταν vegetarian, δεν θα πάθαινε ποτέ τίποτα, αλλά κάπνιζε πάρα πολύ. Μου λείπει το ανεπανάληπτο χιούμορ του, το μυαλό του. Έμπαινε μέσα στο σπίτι και γέμιζαν τα πάντα. Ήταν περιζήτητος στις παρέες για το χιούμορ, το μυαλό του, τη μόρφωσή του.

Ένας άνθρωπος που δεν κυνήγησε ποτέ το χρήμα. Ήμασταν στη ΜΕΘ και δεν πίστεψα στιγμή πως θα “φύγει”. Ακόμη και όταν ήρθε ο γιατρός και μου είπε “κυρία Βλάχου, ετοιμαστείτε γιατί σήμερα μπορεί να έχουμε εκπλήξεις”, εγώ του είπα “δηλαδή, γιατρέ, λέτε να βγούμε;”. Τόσο δεν ήθελα να πιστέψω ότι ερχόταν το τέλος. Πέρασα και περνάω πολύ δύσκολα και δεν ντρέπομαι να πω ότι κάνω προσπάθειες για να σταθώ στα πόδια μου μετά την απώλεια του άντρα μου, πόσω μάλλον όταν δεν έχω και παιδιά.

Έχω, βέβαια, τα ανίψια μου, τα οποία υπεραγαπώ, τα αδέλφια μου, τους στενούς μου συγγενείς που είναι πάντα κοντά μου, όπως η ξαδέλφη μου, η Χριστίνα Θεοδωρίκα. Εκείνη που μου στάθηκε πάρα πολύ, επίσης, ήταν η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη μέσα από τα καθημερινά τονωτικά μηνύματα που μου έστελνε και την ευχαριστώ», εξομολογήθηκε η Νίνα Βλάχου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!