Συγκλονίζει η Άση Μπήλιου: «Έγινα πειραματόζωο, αλλά δεν λειτούργησε τίποτα»

Άση Μπήλιου

«Από προβλήματα υγείας… άλλο τίποτα.»

Η Αση Μπίλιου μίλησε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα για την περιπέτεια της υγείας της που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια

Το πρόβλημα υγείας και τα περιττά κιλά

«Από προβλήματα υγείας… άλλο τίποτα. Αυτό που με έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια είναι ένα πρόβλημα που έχω με την ινσουλίνη μου, στο οποίο νόμιζα ότι βρήκα τη λύση, αλλά δυστυχώς δεν ίσχυε. Έγινα πειραματόζωο, αλλά δεν λειτούργησε τίποτα. Κανένα φάρμακο, καμία διατροφή, καμία άσκηση… Φυσικά και είναι ένας λόγος που έχω τόσα περιττά κιλά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Κιλά είχα από παλιά –όπως και το συγκεκριμένο πρόβλημα–, απλώς από κάποια ηλικία και μετά προστέθηκαν περισσότερα, τα οποία και εδραιώθηκαν. Δεν με εμπόδισε βέβαια ποτέ το θέμα των κιλών σε ό,τι ήθελα να κάνω. Το μόνο που μου έχει στοιχίσει είναι ότι δεν μπορώ να κάνω σπορ, που μου αρέσουν πολύ.

[dfp_ads id=236982]

Εξάλλου στη δική μου περίπτωση τα κιλά δεν στάθηκαν τροχοπέδη στην τηλεόραση. Για μένα μια συμπαθητική φυσιογνωμία στην τηλεόραση παίζει ρόλο. Πρέπει να εκπέμπουν κάτι τα μάτια σου, ο λόγος σου, η αύρα σου κι αυτό τελικά είναι πιο σημαντικό από το τέλειο κορμί. Δεν θα σου πω πως δεν έχω δεχτεί bullying, αλλά δεν αφήνω κάτι τέτοιο να με επηρεάσει. Υπόψη μου λαμβάνω σχόλια από ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ τη γνώμη τους».

Ανασφάλειες

«Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες, πόσο μάλλον εγώ που μεγάλωσα μόνη μου. Στην πορεία όμως και με τη βοήθεια ψυχολόγου ξεπέρασα πολλές από αυτές. Η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου ήταν αν θα τα καταφέρω στη ζωή μου. Πλέον ξέρω ότι τα καταφέρνω. Νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου και στέκομαι στα πόδια μου».