Συγκλονισμένη η Καίτη Γαρμπή για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη: «Ήσουν, είσαι και θα είσαι μεγάλη φίρμα… και δεν πειράζει»

Καίτη Γαρμπή

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης "έφυγε" σε ηλικία 76 ετών. Το συγκινητικό αντίο της τραγουδίστριας και οι φωτογραφίες από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση.

Τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη εξέφρασε η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε το δικό της αντίο στον εκλιπόντα καλλιτέχνη, ο οποίος «έφυγε» νωρίτερα σήμερα σε ηλικία 76 ετών, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία.

«Με θλίψη ενημερώθηκα για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μου Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης υπήρξε για μένα και την αδερφή μου μεγάλος δάσκαλος. Ήταν ένας καλλιτέχνης λαμπερός, γεμάτος πάθος για τη δουλειά του, ακούραστος, πρωτοπόρος, πολύ μπροστά από την εποχή του και ένας καλόψυχος, γλυκός άνθρωπος», γράφει η Καίτη Γαρμπή στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

«Τα συλλυπητήριά μου σε όλη του την οικογένεια. Γιάννη μου, ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα μεγάλη φίρμα και όχι, δεν πειράζει», καταλήγει η τραγουδίστρια στο μήνυμά της, με μία χαριτωμένη αναφορά στη γνωστή επιτυχία του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καίτη Γαρμπή, σε πρόσφατο live του J2US, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στη συνεργασία της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στο ξεκίνημα της καριέρας της, όταν η ίδια τραγουδούσε μαζί με την αδελφή της, Λιάνα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης επισκέφθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 την Καίτη Γαρμπή και τον Αντώνη Ρέμο στο νυχτερινό κέντρο NOX, στο οποίο εμφανίζονταν από κοινού.

Γιάννης Φλωρινιώτης