Το συγκινητικό μήνυμα της Νάταλι Κάκκαβα: «Μείναμε οι τέσσερις μας…»

Νάταλι Κάκκαβα

Λίγες ημέρες μετά την απώλεια της μητέρας της...

Λένε πως οι δυσκολίες που έρχονται στη ζωή συσπειρώνουν τους ανθρώπους και τους κάνουν πιο δυνατούς. Για την οικογένεια της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγορη Γκουντάρα αυτό, το τελευταίο διάστημα έχει επαληθευτεί με σκληρό τρόπο.

[dfp_ads id=236982]

Ξεκινώντας ήδη από τις δυσκολίες του MEGA και μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις για το κανάλι στο οποίο βρίσκεται για χρόνια η Νάταλι Κάκκαβα, στο τέλος της συνεργασίας του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ελένη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια, στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του παρουσιαστή, αλλά και στο θάνατο της μητέρας της Νάταλι Κάκκαβα πριν λίγες ημέρες.

Πένθος για τη Νάταλι Κάκκαβα – Έχασε τη μητέρα της

Με μια συγκινητική της ανάρτηση, η Νάταλι Κάκκαβα ευχήθηκε στον σύζυγο της για τη γιορτή του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα λόγια συμπαράστασης της τελευταίες ημέρες.

«Σήμερα γιορτάζει ο Γρηγόρης μου. Ο άνθρωπος μου,το στήριγμα μου,η αγάπη μου…
Μείναμε οι 4 μας. Αλλά νιώθω ευλογημένη που σας έχω… Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα όμορφα λόγια συμπαράστασης που μας γράψατε… Είναι περίεργο,αλλά πραγματικά σου δίνει δύναμη το γεγονός ότι τόσος κόσμος σε σκέφτεται και σου δίνει το παρόν. Ήμερα γιορτής λοιπόν σήμερα…
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ… Ευχαριστώ κάθε μέρα το θεό που ήρθες στη ζωή μου… Σε λατρεύω…» έγραψε συγκεκριμένα η Νάταλι Κάκκαβα.

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα, το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά…

Σήμερα γιορτάζει ο Γρηγόρης μου..Ο άνθρωπος μου,το στήριγμα μου,η αγάπη μου… Μείναμε οι 4 μας..Αλλά νιώθω ευλογημένη που σας έχω… Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα όμορφα λόγια συμπαράστασης που μας γράψατε…Είναι περίεργο,αλλά πραγματικά σου δίνει δύναμη το γεγονός ότι τόσος κόσμος σε σκέφτεται και σου δίνει το παρόν.. Ήμερα γιορτής λοιπόν σήμερα… ΧΡΌΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…Ευχαριστώ κάθε μέρα το θεό που ήρθες στη ζωή μου… Σε λατρεύω…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…