Συγκινημένος ο Νίκος Νομικός που έγινε πρώτη φορά παππούς! Όσα αποκάλυψε για τον ερχομό του εγγονού του

Νίκος Νομικός

«Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου. Με πήραν τα ζουμιά, ήταν πολύ συγκινητικό».

Μαμά έγινε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού το βράδυ της 25ης Μαρτίου. Το αγοράκι της, καρπός του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό 3 κιλά και 30 γραμμάρια και ο πατέρας της Νίκος Νομικός μίλησε συγκινημένος για τον ερχομό του εγγονού του στη Φωλιά των Κου Κου.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν μια καταπληκτική γέννα. Δεν πόνεσε η Δούκισσα. Το περίμενε πάρα πολύ. Πήγαν προληπτικά πιο νωρίς για να τους βρει το γεγονός μέσα στο νοσοκομείο, το να σπάσουν τα νερά. Κι όλα πήγαν φυσιολογικά. Έχει ένα πάρα πολύ χαριτωμένο μωρό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος. Όλη μας η οικογένεια. Ο Δημήτρης άξιος πατέρας. Σε όλη τη διάρκεια του τοκετού ήταν δίπλα στη Δούκισσα, της έδινε κουράγιο και ήταν και αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Και είμαι και εγώ πολύ συγκινημένος για την πρώτη φορά που γίνομαι παππούς. Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου. Με πήραν τα ζουμιά, ήταν πολύ συγκινητικό. Καμάρωνε για τον μικρό της. Πολύ ευτυχισμένη.

«Ο Δημήτρης ήταν στα ουράνια, ήταν πολύ ευτυχισμένος. Είναι πολύ ερωτευμένο το ζευγάρι και το χαίρομαι» δήλωσε ο Νίκος Νομικός.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και τη showbiz!