Συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του, Θάνο, στην πρεμιέρα του Big Brother

Ανδρέας Μικρούτσικος

Όσα δηλώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και το τραγούδι που θα ακουστεί στο Big Brother.

19 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο του Big Brother, που παίχτηκε στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ANT1 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Μεγάλος Αδερφός επιστρέφει…

Η πολυσυζητημένη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 21.00 και παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι live, οι τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα φαντασμαγορικό show και να γνωρίσουν τους 17 παίκτες που θα ζήσουν για τις επόμενες 100 ημέρες μέσα στο σπίτι. Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ο παρουσιαστής του ανανεωμένου Big Brother ενώ ο καταξιωμένος Ανδρέας Μικρούτσικος γυρίζει στα «γνώριμα εδάφη».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός παρουσιαστής, που επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από αρκετά χρόνια αποχής, μιλά στην αρχή του show για την αγάπη που έχει στο συγκεκριμένο project και αποκαλύπτει πόσο το πίστεψε, το στήριξε και δούλεψε γι’ αυτό το 2001. Παράλληλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρει συγκινημένος ότι έχει συνδυάσει το Big Brother με τον μεγάλο του αδερφό, Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2019.

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογείται ότι είχε γράψει στο παρελθόν ένα τραγούδι για τον πολυαγαπημένο του αδερφό, το οποίο πρόκειται να ακούσουμε για πρώτη φορά απόψε το βράδυ στην πρεμιέρα του Big Brother. Το τραγούδι ακούγεται στον αέρα ενώ συγχρόνως βλέπουμε φωτογραφίες του αξέχαστου συνθέτη, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

Πηγή: tlife.gr