Συγκινεί ο Κωστής Σαββιδάκης: «Παρακαλούσα τον Θεό κλαίγοντας να φύγει η μητέρα μου να ξεκουραστεί»

Κωστής Σαββιδάκης

"Θυμάμαι πως όταν νόσησε από καρκίνο του μαστού, δυστυχώς έκανε γρήγορες μεταστάσεις, οι γιατροί της είχαν δώσει 4 μήνες ζωής, αλλά η μητέρα μου έζησε 8 χρόνια" αποκάλυψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Στο On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά στις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός μάλιστα έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το πως έχασε την μητέρα του σε νεαρή ηλικία από καρκίνο του μαστού.

Ξέρω ότι είστε άτομο βαθιά θρησκευόμενο. Είχατε κάποια μεγάλη απώλεια στη ζωή σας που σας λύγισε και σας έκανε να ζητήσετε τη βοήθεια του Θεού;

Ναι. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου όταν έχασα τη μητέρα μου, ήταν μόλις 40 ετών κι εγώ τότε ήμουν 21 χρόνων. Τη λάτρευα τη μητέρα μου. Όταν την έχασα, το θεώρησα άδικο και για ένα διάστημα τότε είπα ότι δεν υπάρχει Θεός. Γκρεμίστηκε για λίγο ο κόσμος μου, αλλά σύντομα επανήλθα. Θυμάμαι πως όταν νόσησε από καρκίνο του μαστού, δυστυχώς έκανε γρήγορες μεταστάσεις, οι γιατροί της είχαν δώσει 4 μήνες ζωής, αλλά η μητέρα μου έζησε 8 χρόνια. Το πάλεψε αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα. Έκλαψα πολύ για εκείνη, πριν να “φύγει”. Και αυτό γιατί την έβλεπα πόσο πονούσε. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μαρτύριο. Παρακαλούσα τον Θεό κλαίγοντας «να φύγει να ξεκουραστεί». Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω να υποφέρει και εγώ να μην μπορώ να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω.