Συγκινεί ο Γιώργος Μαυρίδης – Η επιθυμία του μικρού Αλέξανδρου

Γιώργος Μαυρίδης

Ο μεγάλος αγώνας που δίνει στις ΗΠΑ...

O μικρός Αλέξανδρος Μελισσινος ξεκινάει το ταξίδι του για την Αμερική στις 28 Ιανουαρίου οπού θα υποβληθεί σε εγχείρηση για την αντιμετώπιση της ασθένειας του. Όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα έχει κινητοποιηθεί πλήθος συμπατριωτών του από την Κοζάνη, αλλά και από όλη την Ελλάδα προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για την μετάβαση του σε ειδικό νοσοκομείο του εξωτερικού. Ο Αλεξανδρος διαγνώσθηκε με οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης. Στις 30 Ιανουαρίου θα εισαχθεί στο εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον MD ANDERSON.

[dfp_ads id=236982]

Λίγο πριν την αναχώρηση του, εκπλήρωσε την επιθυμία του να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος με μεγάλη χαρά τον επισκέφτηκε στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ όπου φιλοξενείται. Ο μικρός Αλέξανδρος ανέβασε σχετική φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ευρέως γνωστό ότι βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί παιδιά και ανθρώπους που έχουν ανάγκη με πιο πρόσφατα παραδείγματα πρώτον τον σκοπό της συμμετοχής του στο Nomads (δέχτηκε να συμμετάσχει με αντάλλαγμα να δοθεί όλη την αμοιβή του στην ανακαίνιση των παιδικών εργαστηρίων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ) και δεύτερον την καμπάνια για την συγκέντρωση χρημάτων για τη θεραπεία του μικρού Νέστορα πέρυσι το καλοκαίρι.

O αγώνας του μικρού Αλέξανδρου και της οικογένειας του έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου τα 2/3 των χρημάτων μέσα από την αμέριστη πρόσφορα του απλού κόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί αγγίζει τις 700.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η επέμβαση, η νοσηλεία και οι θεραπείες του.

Η οικογένεια έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την μεγάλη κινητοποίηση των ανθρώπων από την περιοχή της Κοζάνης αλλά και απ΄όλο τον κόσμο, που συνδράμει οικονομικά καθώς το ποσό που απαιτείται για την θεραπεία είναι είναι υπέρογκο. Ευχόμαστε να στεφθεί ο στόχος με απόλυτη επιτυχία μέσα από την απλή συνεισφορά των συμπολιτών μας.