Συγκινεί ο Γιάννης Καλλιάνος την ημέρα της κηδείας του πατέρα του: «Θα λάμψει η αλήθεια»

Γιάννης Καλλιάνος

"Nα μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου" τονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Αυλαία στο δράμα που ζει ο Γιάννης Καλλιάνος έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν και πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πολυαγαπημένου του πατέρα. Μέσα από τα social media, μάλιστα, ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα συναισθήματα του.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνης πραγματοποίησε μια ανάρτηση στην οποία και επισήμανε τα εξής. «Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου.

«Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου».

«Αιωνία του η μνήμη» καταλήγει, σε αυτό το φορτισμένο διαδικτυακό του μήνυμα, ο Γιάννης Καλλιάνος στα social media.