Συγκινεί ο Άγγελος Διονυσίου! «Το παράπονό μου ήταν ότι με τον πατέρα μου…»

Άγγελος Διονυσίου

«Δεν έχω ξεπεράσει ποτέ την απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω δίπλα μου 24 ώρες το 24ωρο. Ακούω τα τραγούδια του».

Ο Άγγελος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πατέρα του, τον Στράτο Διονυσίου.

«Το παράπονό μου ήταν ότι με τον πατέρα μου δεν συναντηθήκαμε ποτέ στην πίστα. Ήταν να το κάναμε αλλά δεν το προλάβαμε… Συναντηθήκαμε δισκογραφικά και τηλεοπτικά, αλλά ποτέ στην πίστα! Ο πατέρας μου με συμβούλευε να κάνω ότι γουστάρω και να μην ασχολούμαι με άλλους. Δεν θα κοιτάς τι κάνει ο άλλος μου έλεγε και αν έχεις κάποιον θαυμασμό για κάποιον άλλο, να κοιτάς να τον ξεπεράσεις και να μην τον ζηλεύεις!

Νοσταλγώ τον χρόνο και τις στιγμές που περνούσα με τον πατέρα μου Στράτο! Δεν έχω ξεπεράσει ποτέ την απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω δίπλα μου 24ώρες το 24ωρο. Ακούω τα τραγούδια του. Σκέφτομαι ότι είναι σε ένα ταξίδι και θα γυρίσει για να είναι ο πόνος πιο λίγος. Τον ακούω παντού. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Δεν επιτρέπεται να είσαι λαϊκός τραγουδιστής και να μην έχει στο πρόγραμμα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου!», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Διονυσίου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!