Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Το νέο μήνυμα του παρουσιαστή

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια όποτε κανε μου μια τελευταία χάρη" τονίζει, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο μήνυμα του!

Την πρώτη σύζυγο του αδελφού του, Ειρήνη Ιγγλέση «αποχαιρέτησε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Η Ειρήνη Ιγγλέση «έφυγε» στα 76 της χρόνια ύστερα από σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Πριν από λίγες ώρες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να εκφραστεί δημόσια για την πρώτη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου ραγίζοντας καρδιές με το αντίο του. Ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλησε, μάλιστα, να ζητήσει από την Ειρήνη Ιγγλέση να…. «στήσουν με τον Γιώργο, τον αδελφό του Θάνο αλλά και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δημητριάδη την μπαλάντα του ξεσηκωμού»!

«Ειρηνούλα μου. Σε γνώρισα στο ΚΘΒΕ στη παράσταση του Γ.Μιχαηλιδη, Φουεντε Οβεχουνα ,που έγραψε τη μουσική ο Θάνος και τραγουδούσε ζωντανά στην παράσταση η Μαίρη. Είχες αποχωρίσει από το θέατρο του Κουν για να διαχειριστείς το πένθος σου για το χαμό της αδελφής σου Σεσίλ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σε γνώρισα μετά σαν έξοχη γυναίκα του Θάνου σαν μοναδική μητέρα των παιδιών σας Σεσίλ και Κωνσταντίνα σαν μούσα των ταινιών του Π. Βουλγαρη. Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια όποτε κανε μου μια τελευταία χάρη. Μάζεψε τον Γιώργ,ο την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την μπαλάντα του ξεσηκωμού σκηνή από το Φουεντε Οβεχουνα στο θέατρο ο Παράδεισος» πρόσθεσε.

Ειρήνη Ιγγλέση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ένα συγκινητικό «αντίο» στην Ειρήνη Ιγγλέση!