Συγκινεί η Σόφη Ζαννίνου για τον Δάκη: «Παρακαλώ τον Άγιο Εφραίμ να τον φιλάει»

Σόφη Ζαννίνου

"Το κενό που άφησε δεν μπορεί να αναπληρωθεί από κανέναν" ομολογεί η Σόφη Ζαννίνου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σόφη Ζαννίνου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του καλού της φίλου, Δάκη καθώς και το παράπονο πως δεν πραγματοποίησε συνεργασία με τον Μάνο Χατζιδάκι.

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα θέλατε να συνεργαστείτε, αλλά δεν τα καταφέρατε;

Μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κάποια στιγμή στο Tower Suites στον 24ο όροφο ήταν να συνεργαστούμε με τον Μάνο Χατζιδάκι. Η Φλέρυ Νταντωνάκη, ο Ψαριανός, εγώ και ένας μαέστρος καταπληκτικός από την Αίγυπτο. Κάναμε πρόβες, πήγαμε και στο σπίτι του Χατζιδάκι ο οποίος μας είχε δώσει τα εμπορικά του. Του άρεσαν πολύ και κάναμε μια τζενεράλε αλλά δεν έγινε ποτέ πρεμιέρα και το μόνο που μου έμεινε από αυτή την ιστορία είναι τα διαφημιστικά από τις εφημερίδες. Αποχώρησε ο Χατζιδάκις από αυτή τη δουλειά και δεν έμαθα ποτέ το γιατί. Αυτό είναι το απωθημένο μου.

Μιλήστε μου και για την απώλεια του Δάκη

Εξακολουθεί να είναι μία τεράστια απώλεια για εμένα. Κάθε βράδυ και κάθε πρωί μόλις ξυπνάω παρακαλώ τον Άγιο Εφραίμ που πιστεύω πάρα πολύ και με οδηγεί σωστά, να φιλάει τον Δάκη, τη Μάρθα Καραγιάννη, τον Ρόμπερτς Ουίλιαμ και τη Μίνα Αδαμάκη, τους τελευταίους ανθρώπους που χάσαμε. Και το βράδυ πάλι τον ευχαριστώ και τον παρακαλάω να τους έχει στο νου του. Το κενό που άφησε ο Δάκης δεν μπορεί να αναπληρωθεί από κανέναν.