Συγκινεί η Μαρία Ματσούκα για την πρόωρη γέννηση του γιου της

Μαρία Ματσούκα

"Αχ αυτές οι στιγμές που αγωνιούσα για να έρθει η ώρα του επισκεπτηρίου… Όταν έκλαιγα έξω από την θερμοκοιτίδα και έκλαιγες και εσύ και κλαίγαμε μαζί αγάπη μου…" έγραψε η Μαρία Ματσούκα.

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα έγραψε η Μαρία Ματσούκα στον λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας. Στο κείμενό της εκφράζει τα συναισθήματά της για το γεγονός ότι το παιδάκι της ήρθε νωρίτερα στη ζωή και δεν μπορούσε από την αρχή να το έχει αγκαλιά της.

«Παγκόσμια ημέρα προωρότητας σήμερα… Όταν ήρθες 20 μέρες νωρίτερα. Αχ αυτές οι πρώτες μέρες που δεν μπορούσα να σε έχω στην αγκαλιά μου… Αχ αυτές οι πρώτες νύχτες που δεν μπορούσα να σε νανουρίζω… Αχ αυτές οι στιγμές που αγωνιούσα για να έρθει η ώρα του επισκεπτηρίου… Όταν έκλαιγα έξω από την θερμοκοιτίδα και έκλαιγες και εσύ και κλαίγαμε μαζί αγάπη μου…

Όταν μετρούσαμε το βάρος σου, κάθε γραμμάριο, για να σε πάρω κοντά μου και να σε ακουμπήσω πάνω στην καρδιά μου ❣️❣️❣️❣️❣️ Πέρασε και όλα είναι μαγικά ευλογημένα και υπέροχα ❣️ μανούλες που περιμένετε να σας ανοίξει η πόρτα για να αντικρίσετε τα βρεφάκια σας να ξέρετε… θα περάσει και όλα θα πάνε καλά!

Αιώνια ευγνώμων στον γιατρό μου, που ήταν κάθε λεπτό δίπλα μου και μου στάθηκε σαν πατέρας!»