Συγκινεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πέθανε στα χέρια μου, εντελώς ξαφνικά»

Μαίρη Αυγερινοπούλου

"Οι απώλειες σε τέτοιες ηλικίες γράφονται ανεξίτηλα στην ψυχή σου, η ζωή όμως πάντα προχωράει" εξηγεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την τηλεοπτική συνύπαρξη με την Ελένη Τσολάκη στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση που είχε στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Η απώλεια του πατέρα σας ήταν κάτι που επηρέασε τη μετέπειτα ζωή σας;

Έχασα τον πατέρα μου στην εφηβεία μου, πέθανε στα χέρια μου, εντελώς ξαφνικά. Ένας άνθρωπος που δεν είχε τίποτα και έφυγε από την καρδιά του. Ήταν ένα τεράστιο σοκ. Οι απώλειες σε τέτοιες ηλικίες γράφονται ανεξίτηλα στην ψυχή σου. Η ζωή όμως πάντα προχωράει. Έπρεπε, τόσο η αδελφή μου όσο κι εγώ, ή να κλαίμε την μοίρα μας ή να προχωρήσουμε μπροστά. Να σπουδάσουμε και να φτιάξουμε τη ζωή μας. Κι αυτό κάναμε με τη μητέρα μας να στέκει βράχος δίπλα μας. Άλλωστε αυτή θα ήταν κι η επιθυμία του πατέρα μας, που πάντα ήθελε να είχε δίπλα του μόνο δυνατές γυναίκες.

Και για να μην παρερμηνεύεται, δυνατές γυναίκες δεν είναι οι σκληρές γυναίκες, αλλά αυτές που όσο κι αν πονά η ψυχή τους, παραμένουν ευαίσθητες και πολεμούν για τα θέλω, πατώντας γερά στη γη. Κι όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς…