Συγκινεί η Κάτια Ζυγούλη για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι

Κάτια Ζυγούλη

Δείτε την ανάρτησή της...

Μαύρη επέτειος η χθεσινή καθώς πέρασαν δυο χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που σκόρπισε τον θάνατο στην Ανατολική Αττική, με τη χώρα να μετρά 102 νεκρούς από την πύρινη λαίλαπα. Καθώς οι αποκαλύψεις για την τραγωδία βγαίνουν στο φως με τα σενάρια συγκάλυψης να μην έχουν τέλος, ο κόσμος θυμάται τις εφιαλτικές ώρες που έζησε. Η Κάτια Ζυγούλη πέρασε ώρες αγωνίας, όταν ο πατέρας της λίγο έλειψε να χαθεί στις φλόγες.

Το σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά απειλήθηκε από τη φονική πυρκαγιά. Το ζευγάρι έλειπε από την οικία του, όπου βρισκόταν ο μικρός γιος τους, Απόλλωνας με τους παππούδες και τον θείο του, αδελφό του Σάκη, Αποστόλη Ρουβά. Όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά, ο πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη πήγε την σύζυγό του και τον εγγονό σε ασφαλές μέρος και επέστρεψε σπίτι για να βοηθήσει τον αδελφό του Σάκη να ενεργοποιήσουν την πυρασφάλεια, και εγκλωβίστηκε στις φλόγες. Ευτυχώς, σώθηκε από θαύμα χάρη στην πυροσβεστική.

Με αφορμή τη «μαύρη» αυτή επέτειο, η Κάτια Ζυγούλη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη για το Μάτι

«Για να δούμε τι θυμόμαστε από το σκληρό μάθημα που πήραμε δυο χρόνια πριν… ένα μάθημα που 102 ψυχές θα ‘θέλαν να θυμόμαστε….

Λέμε σ’ αγαπώ κάθε μέρα;

Αγκαλιάζουμε σφιχτά;

Συγχωρούμε εύκολα;

Συναισθανόμαστε τους γύρω μας;

Έχουμε ευγνωμοσύνη μέσα στην ψυχή μας;

Ας μην ξεχνάμε ότι όλα είναι μια στιγμή. Να την ζούμε…

Φως στις ψυχές».

Πηγή: tlife.gr