Συγκινεί η Κατερίνα Λένη για τον φίλο της: «Το βράδυ ήμασταν μαζί, την επόμενη «έφυγες» μόνος σου και αθόρυβα»

Κατερίνα Λένη

Η πρώην παίκτρια του MasterChef γράφει για την απώλεια που της στοίχισε.

Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef «έχασε» σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο έναν πολύ καλό της φίλο και θέλησε να γράψει δύο λόγια για αυτόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν σήμερα.. σαν τώρα! 1 χρόνο τώρα κατακλύζουν το μυαλό μου ερωτήματα που μένουν αναπάντητα και χιλιάδες σκέψεις.. Το βράδυ είμασταν μαζί και την επομένη έφυγες μόνος σου και αθόρυβα! Αχ ρε Λευτέρη», γράφει αρχικά η Κατερίνα Λένη, δημοσιεύοντας δύο κοινές τους φωτογραφίες από παλιότερη έξοδο.

«Θυμάσαι το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη; Τότε που με πήρες τηλέφωνο και σου είπα Λευτέρη δεν είμαι καλά.. Μου είπες ΕΡΧΟΜΑΙ! Ξεκίνησες μέσα στη νύχτα, έκαψες την μηχανή, παράτησες το αυτοκίνητο, πήρες άλλο και ήρθες να με πάρεις αγκαλιά!

Ήρθα μου είπες και θα έρχομαι όπου και να είσαι! Και τώρα σιωπή, τόσο εκκωφαντική», συνεχίζει η γνωστή σεφ.

«Και πως να γλιτώσει κανείς από τις Ερινύες; Έρχονται σιωπηλά και τρώνε το μέσα μου.. Αφήσαμε τόσα στη μέση… Εκείνη την μπουγάτσα δεν προλάβαμε να την φάμε, ούτε κατάδυση κάναμε μαζί και ούτε την εκδρομή που τόσο πολύ ήθελες και τόσα πολλά ακόμη!

Όμως ξέρω πως θα ανταμώσουμε και πάλι και τότε θα είναι σαν γιορτή και θα έχουμε να πούμε πάλι τόσα πολλά! Άσε που θα σε πάω στων αγγέλων τα μπουζούκια, γιατί στο χρωστάω.. Σ´ αγαπώ πουλάκι μου, ως εκεί ψηλά!», καταλήγει στη δημοσίευσή της η Κατερίνα Λένη.