Συγκινεί η Κάκια Ιγερινού: «14 χρόνια πάντα μαζί και χώρια απ’ την απόσταση των άστρων»

Κάκια Ιγερινού

Πίσω στον χρόνο με τρυφερότητα γυρνά η Κάκια Ιγερινού.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση επέλεξε να προχωρήσει η Κάκια Ιγερινού, το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δυο λόγια καρδιάς τα οποία και η ηθοποιός και σεναριογράφος θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media.

Ειδικότερα, η Κάκια Ιγερινού δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία και πόζαρε μερικά χρόνια νωρίτερα στην αγκαλιά του συζύγου της, Νίκου Γαρουφάλλου. Ο αείμνηστος ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 25 Αυγούστου 2009. Πέντε ημέρες νωρίτερα, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τον ηθοποιοί έξω από την εξοχική του κατοικία στο Λουτράκι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε πλήθος επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, τις οποίες και αγκάλιασε με θέρμη το κοινό, όπως τα «Περί ανέμων και υδάτων» και «Στο φως του φεγγαριού».

«14 χρόνια πάντα μαζί και χώρια απ’ την απόσταση των άστρων. 19 Αυγούστου» έγραψε χαρακτηριστικά η Κάκια Ιγερινού στη λεζάντα με την οποία και θέλησε να συνοδεύσει την συγκινητική νέα της δημοσίευση.