Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη για τη μητέρα της: «Ελπίζω να με καμαρώνεις από εκεί ψηλά»

Ιωάννα Τούνη

"Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Η μαμά μου με έκανε στα 40".

Την Ημέρα της Μητέρας θέλησε να γιορτάσει η Ιωάννα Τούνη με μία συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram. Η γνωστή influencer, που «έχασε» τη μητέρα της το 2022 έπειτα από μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, της αφιέρωσε ένα προσωπικό μήνυμα, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

«Πριν κλείσει αυτή η μέρα… Η δική μου μαμά, η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω. Μου λείπεις κάθε μέρα μανούλα. Ελπίζω να με καμαρώνει από εκεί ψηλά. Σε αγαπώ πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη για τη μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει», είχε εξομολογηθεί η Ιωάννα Τούνη.