Survivor: «Θεωρώ τραγικό να ψωμολυσσάω για το έπαθλο»

Survivor

«Με πήραν και μου είπαν ότι σε τρεις εβδομάδες θα έπρεπε να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν και πάρα πολύ καλά τα χρήματα…».

Για την απόρριψη της πρότασης για το Survivor μίλησε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα.

[dfp_ads id=236982]

«Με πήραν και μου είπαν ότι σε τρεις εβδομάδες θα έπρεπε να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν και πάρα πολύ καλά τα χρήματα. Εξαιρετικά πολλά γι’ αυτές τις εποχές. Αν το μετάνιωσα που είπα όχι; Ούτε στιγμή. Ποτέ δεν μετανιώνω για ότι αποφάσεις έχω πάρει στα επαγγελματικά μου. Πιστεύω ότι το να μετανιώνεις είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα. Ζυγίζω το τι μου λένε και όταν αποφασίσω θα είναι ναι ή όχι, ποτέ κάτι ενδιάμεσο. Κάθε χρόνο σχεδόν έχω προτάσεις για να κάνω πράγματα εκτός ηθοποιίας  και έχω πει όχι σε όλες. Για εκπομπές, για το YFSF, για πρωινό, για πολλά. Τώρα γιατί είπα όχι στο Survivor;

Ο πρώτος και ο κυριότερος λόγος ήταν το παιδί μου, που έχει μια καθημερινότητα που απαιτεί από μένα την παρουσία μου, δεύτερον ότι είχα θέατρο και τρίτον ότι δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Το Survivor αυτή τη στιγμή δεν είχε να μου προσφέρει τίποτα. Να κάνω τι, να ψωμολυσσάω για το έπαθλο. Το θεωρώ τραγικό για μένα. Είμαι σε άλλη διαδικασία τώρα, κάνω focus σε πιο δημιουργικά πράγματα.

Survivor: «Η παραγωγή με προειδοποίησε ότι αυτά που θα πω…»

Νομίζω και μικρότερη να ήμουν, και παιδί να μην είχα, πάλι δεν θα πήγαινα. Ειδικά στο ξεκίνημά μου δεν ήθελα με τίποτα να παρουσιάζω εκπομπές για να μην μπερδευτεί ο κόσμος. Ήθελα όλοι να κάνουν focus στο ότι είμαι ηθοποιός. Τώρα που αυτό έχει εδραιωθεί, πιο εύκολα θα έκανα κάτι σε παρουσίαση. Αλλά κάτι σαν Survivor με τίποτα. Να το βλέπω ναι, αλλά το να είμαι εγώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης δεν με αφορά», είπε η Μαρία Κορινθίου.